Ik hoor er niet bij

Ik hoor er niet bij

15-09-2015 - Elke week kiezen we in de rubriek What To Do? een meisje uit dat jou om advies vraagt! M. (13) trekt graag op met de vriendengroep van haar tweelingzus, maar ze heeft het idee dat ze er niet echt bij hoort. What to do?


Mijn tweelingzus en ik zitten in verschillende klassen. Daardoor is zij bevriend geraakt met twee meisjes. Ik vind deze meiden ook heel aardig en we hebben een tijdje veel afgesproken, maar daarna negeerden ze mij. Ik heb het gevoel dat ik misschien een beetje te opdringerig deed. Daarom doe ik nu al een maandje mijn best om ze niet meer aan te spreken. Ik negeer ze niet, hoor, maar ik zoek minder contact. Eigenlijk wil ik weer gewoon met ze omgaan, maar deze meiden zijn soms best hard, dus ik durf het niet te vragen… Wat moet ik doen?

Lees ook: Genegeerd op Snapchat

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Welk advies zou jij M. geven?

  •  

6Reacties

 • Dayna Tijzz Tue 15 Sep '15 10:49

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Vraag aan je zus of je er wel bij hoort. Als die meiden zo hard zijn dat ze vinden dat je er niet bij hoort, zijn ze jou niet waard.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 15 Sep '15 15:33

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Idk ik hoor toch nooit ergens bij en word altijd genegeerd

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 15 Sep '15 16:37

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Probeer hen gewoon te vragen, of ze vinden dat je opdringerig bent, en of ze je daarom misschien negeren. Let op dat het antwoord heel hard kan zijn, maar dan weet je ten minste waar het op staat. Maar het kan ook zijn, dat je onzekerder bent dan nodig en dat ze wel graag met je omgaan, maar gewoon even druk waren met hun eigen leven. En mocht het zo zijn dat ze inderdaad liever niet met je omgaan (en dat hoeft niet persoonlijk te zijn, soms klikt het gewoon niet), misschien zitten er dan wel kinderen in jou klas die je wel aardig vind en met wie je wel vrienden zou willen zijn. Vraag hen dan gewoon of ze het erg vinden als je bij hen komt zitten en probeer mee te praten, maar verwacht niet dat je meteen deel bent van de groep, dat komt vanzelf, maar niet vanaf de eerste keer dat je bij hen zit. Dat kan ook met andere groepen die je in de pauze ziet zitten. Wees niet bang voor nee, dat ligt er alleen aan dat de groep gesloten is, niet aan jou.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 15 Sep '15 17:36

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Gewoon lekker jezelf zijn! Als die meiden je niet aardig vinden... prima laat ze lekker stikken! Hou nog wel goed contact met je tweelingzus en als ze met haar vriendinnen thuis is ben dan ook gewoon aardig tegen hun. Zoek op school gewoon je eigen clubje met mensen, zeker weten dat het goed komt!!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 15 Sep '15 18:15

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Je zus is je beste vriendin. En dat blijft altijd zo. Later zul je elkaar ook heel hard nodig hebben. Je vraagt het haar of haar vriendinnen jou wel leuk vinden. En anders ga je op zoek naar nog betere vriendinnen.

  Dit is niet ok!

 • Abby99 Fri 27 May '16 19:32

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  vertel ze hoe jij je voelt ze zullen het misschien wel begrijpen maar voor je dat doet zal ik eerst met je zus gaan praten misschien weet zij waarom ze zo doen

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!