Mijn vriendin denkt dat ze niemand kan krijgen

Mijn vriendin denkt dat ze niemand kan krijgen

08-12-2015 - Elke week kiezen we in de rubriek What To Do? een meisje uit dat jou om advies vraagt! De beste vriendin van K. (14) denkt dat ze niemand kan krijgen. K. probeert haar te helpen, maar ondertussen doet haar vriendin wel heel moeilijk als K. knuffelt met haar vriendje. What to do?


K.: ‘Ik heb een hele lieve vriendin, maar ze maakt zich zorgen. Ze denkt dat ze nooit iemand zal kunnen krijgen. Dat hebben mensen vaak tegen haar gezegd en daardoor is ze dat gaan geloven. Ik probeer haar van die gedachte af te helpen, maar ondertussen kan ze het niet echt hebben als mijn vriendje en ik zitten te knuffelen en dat vind ik best vervelend. Want ja, dat doe je nu eenmaal als je verkering hebt. Maar wat moet ik doen om haar toch te kunnen helpen en van gedachte te laten veranderen?’

Lees ook: What to do? - Ik ben verliefd op mijn lerares

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Welk advies zou jij K. geven?

  •  

6Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Tue 8 Dec '15 13:46

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Meid ik ken je probleem. Mijn bff doet ook zo en gedraagt zich alsof jongens het allerbelangrijkste in de wereld zijn voor haar. Ik ben wel een beetje hard geweest en heb eerlijk recht in haar gezicht gezegd dat ze zich niet zo moet aanstellen en dat er echt iemand is voor haar maar ze moet zich gewoon richten op haar studie en niet op elke jongen die langs loopt. Je moet niet zoeken het komt vanzelf goed. Zeg tegen haar dat jij en je vriendje nou eenmaal heel gelukkig met elkaar zijn en verzeker haar dat er voor haar ook iemand komt, want dat is echt zo alleen ze is hem nog niet tegengekomen maar het komt echt goed! Ze moet begrijpen dat jij nou eenmaal veel aandacht voor je vriendje heb en dat gaat haar vanzelf ook overkomen. Mijn bff heeft me een paar dagen in de steek gelaten toen ze net een relatie had. Zorg dat dat niet gebeurd. Het komt ggoed! Veel succes meid! Xoxo

  Dit is niet ok!

 • Popcorntjes. Tue 8 Dec '15 17:08

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Eigenlijk ben ik ook zo, maar dat komt meer omdat jongens mij soms irritant vinden :') Maar Lieve lieve vriendin van weet ik veel wie: Je zult wel iemand vinden. Je moet jezelf niet zo opstellen, als mensen dat tegen jou zeggen, dan is daar een reden voor. Als ze die niet hebben. Let it go. Misschien waren die mensen wel gewoon vreselijk jaloers omdat je vreselijk mooi bent? Daarnaast: Je bent mooi voor jezelf. Als niemand dat kan accepteren, ook niet de jongen van je dromen, ook niet de knapste jongen uit de klas, ook niet de bitch uit de klas. Ze verdienen jou niet. Dat jij je vriendin ziet knuffelen met haar vriendje is redelijk normaal. Als dat vaak gebeurd en je het een beetje awkward vindt je wordt sad dan kun je misschien vragen of ze dat wat minder in jou bijzijn willen doen! Je hebt een hele lieve vriendin zo te horen, die veel voor jou overheeft. Blijf bij haar, ze zal je altijd helpen. Wat er ook gebeurd. En bekijk het positief: Single zijn heeft zijn voordelen! - Geen liefdesverdriet - Geen afspraakjes - Geen awkward momenten bij een eerste kus of weet ik veel wat. Ik denk dat je gewoon wat minder geklef moet zien. En je knapt vanzelf wel weer op! Deze rea wordt lang. Hopelijk komt t goed! Doeegh!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 8 Dec '15 19:19

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Liefde komt echt vanzelf op je pad, ik dacht eerst ook dat niemand mij wilde maar momenteel vinden 3 jongens me leuk

  Dit is niet ok!

 • nslover Tue 8 Dec '15 19:26

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  minder aan je vriedje zitten als zei er bij is iemand die redelijk vaak naar haar kijkt zeggen dat ie haar leuk vinden en dan proberen te koppelen.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 9 Dec '15 08:28

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Ik heb zelf ook zo'n situatie, mijn beste vrienden D. Denkt ook niemand te kunnen krijgen. Ik zelf heb wel verkering. Maar je moet rekening houden met je vriendin, hoe zou jij je voelen als jij niemand hebt en jou vriendin de hele tijd met haar vriendje zit te kleffen, want ik neem aan dat dit in deze situatie gebeurd. Kleffen doe je maar in je eigen tijd. Zolang jij toch vastberaden besluit met je vriendje te blijven kleffen, zal het zelfvertrouwen van je vriendin NOG meer omlaag gaan.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 27 Dec '15 21:58

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Leuke dingen met haar blijven doen en er met haar over praten als ze zich rottig voelt! Zo heeft zij tenminste een goede vriendin en het is niet jouw probleem dat ze het niet kan hebben dat jij en je vriend knuffelen dat hoort er allemaal gewoon biji!

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: