Ik vind een jongen leuk, mijn BFF niet

Ik vind een jongen leuk, mijn BFF niet

16-02-2016 - Elke week kiezen we in de rubriek What To Do? een meisje uit dat jou om advies vraagt! E. (15) is afgewezen door een jongen. Nu vindt hij haar toch leuk, maar daardoor neemt haar BFF juist afstand. What to do?


E.: ‘Ik vind een jongen leuk, maar hij zag me niet staan. Dat weet ik zeker, want hij zei dat op een gemene manier tegen mij, terwijl zijn vrienden en mijn bestie M. erbij waren. M. was een van de weinigen die me al die tijd gesteund heeft. Nu is het weer goed met de jongen en ik flirt zelfs een beetje. Telkens als ik dat doe, neemt M. weer afstand. Ze doet zelfs een beetje boos. Zij vindt hem 100% zeker niet leuk, maar wat is er dan aan de hand?’

Lees ook: GIRLZ Talk - Verliefd op de ex van mijn BFF

Tell us what you think

Welk advies zou jij E. geven?

  •  

4Reacties

 • _donuts_ Tue 16 Feb '16 14:42

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Ze wil je gewoon beschermen. Omdat hij je al een keer pijn heeft gedaan, vind ze het belachelijk dat je nog is achter hem aan gaat en ze is bezorgd om je. Stel je zou het met hem willen proberen, denk dan wel goed na. Het kan zijn dat hij je alleen maar wil gebruiken.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 16 Feb '16 21:07

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Jouw bff wil je beschermen. Ze wil niet dat hij je nog een keer pijn doet. Misschien is dat ook wel zo, wie zegt dat hij je niet gebruikt. Het kan ook zo zijn dat jij denkt dat hij je leuk vindt, doordat je alles door een roze bril ziet. Dat wil niet zeggen dat hij je per se gebruikt, maar wel dat je beter voorzichtig kunt zijn. Ik hoop wel dat hij je echt leuk vindt. En wat je bff betreft: probeer naar haar te luisteren en laat haar zien waarom hij veranderd is. Good luck!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 27 Mar '16 12:23

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Met je BFF proberen te praten: waarschijnlijk wil ze he beschermen tegen yem omdat ie je al een keer pijn heeft gedaan. Denk goed na of je hem het echt waard vind, zo ja? Zeg tegen haar dat je het wil proberen met hem maar dat je haar echt niet kwijt wil

  Dit is niet ok!

 • jo jojo Tue 12 Apr '16 17:48

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Gewoon die jongen laten gaan hij heeft jou al is gekwetst en daardoor neemt M afstand denk ik.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: