Mijn crush krijgt veel aandacht van andere meiden

Mijn crush krijgt veel aandacht van andere meiden

23-02-2016 - Elke week kiezen we in de rubriek What To Do? een meisje uit dat jou om advies vraagt! L. (15) is verliefd, maar hij is ernstig ziek en krijgt veel aandacht van andere meiden. What to do?


L.: ‘Ik heb al een tijdje een crush op een jongen uit mijn klas. We begonnen meer en meer te praten en te appen en besloten daarna om af te spreken in de krokusvakantie. Die dag hebben we in elkaars armen doorgebracht en hebben we elkaar ook voor het eerst gekust. We besloten het nog aan niemand te vertellen tot het iets serieuzer zou worden. Maar ik ben bang... Hij is niet zoals andere jongens van mijn leeftijd. Hij is namelijk ziek, en zeer ernstig. Ik ben verliefd op hem geworden door zijn karakter en niet uit medelijden, maar door zijn ziekte krijgt hij steeds meer vrouwelijke aandacht en hij heeft ook veel meer vriendinnen dan vrienden. Ik ben niet jaloers, maar toen we samen lagen tijden onze date in de vakantie, vertelde hij steeds hoe mooi andere meisjes uit onze klas zijn… Ben ik niet goed genoeg dan? Sinds onze afspraak heb ik hem niet meer gezien en maar kort gesproken via sms omdat hij opgenomen moest worden. Ik ben zo bang dat ik niet goed genoeg ben, of hij mij gewoon gebruikt; maar ik kan dit niet met hem bespreken omdat hij onbereikbaar is… Wat moet ik doen?’

Heb jij ook een probleem waarvoor je advies wilt van andere meiden? Stuur het dan hier in en wie weet lees je het binnenkort terug op GIRLZ.nl!

Lees ook: What to do? - Ik vind een jongen leuk, mijn BFF niet

Tell us what you think

Welk advies zou jij L. geven?

  •  

6Reacties

 • valerielenoire Tue 23 Feb '16 12:08

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Nu hij opgenomen is en onbereikbaar betekend dus ook dat andere meiden hem niet kunnen bereiken. Dit geeft jou genoeg de tijd om erover na te denken want verliefd zijn is een fase. Als je echt voor hem wilt gaan, is er dan misschien een manier of moment om hem te bezoeken? Zelf zou ik het ook niet leuk vinden als mijn vriend het telkens over andere meiden heeft. Je zou het hem natuurlijk ook kunnen vragen of hij toekomst met jou ziet. In ieder geval succes. Ik ben altijd erg rechtstreeks, maar ik begrijp dat dat moeilijk kan zijn.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 23 Feb '16 19:27

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Vraag via de SMS of je naar hem toe kan komen. Als je bij hem bent dan kan je vragen hoe het nu eigenlijk zit. Dan heb je gelijk duidelijkheid en weet je waar je aan toe bent

  Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Sat 27 Feb '16 18:06

   Hij is niet berijkbaar zegt ze, dus ook niet via de SMS xD

   Dit is niet ok!

 • tijgerpower Wed 24 Feb '16 15:34

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  bij die jongen in de buurt blijven en meeluisteren en praten dan weet wat er speelt en wie hij leuk vind. en probeer geen vrienden te worden maar ga opzoek naar meer dus ik bedoel leer heb beter kennen en dan niet als vriend en uiteindelijk kan de vonk overlsaan

  Dit is niet ok!

 • IP Tue 1 Mar '16 20:36

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  bezoek hem in het ziekenhuis. Serieus, wie weet is het straks te laat. Misschien denk je dan: had ik maar. Beter nu op je bek gaan, dan dat achteraf. vertel hem ook gewoon dat je op zijn karakter bent gevallen, en niet uit medelijden. Kan hij vast waarderen. Success!! You go girl!!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 18 Mar '16 18:45

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  heel blij zijn dat je zo relatie met je crush hebt. Ik durf niet eens iets tegen mn crush te zeggen zonder te denken dat hij me toch niet leuk vind omdat ik geen actie durf te ondernemen.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!