Opnieuw verliefd

Opnieuw verliefd

01-03-2016 - Elke week kiezen we in de rubriek What To Do? een meisje uit dat jou om advies vraagt! M. (13) heeft een enorme crush op een jongen die ze al een paar jaar niet heeft gesproken. Bovendien zit hij twee klassen hoger. What to do?


M.: “Ik heb een hele erge crush op een jongen die ik een paar jaar geleden heb ontmoet. Hij is twee jaar ouder dan ik. Wij hadden toen heel goed contact, totdat hij naar de middelbare school ging en ik in groep 7 zat. Inmiddels zit ik zelf ook op de middelbare school. Ik vind hem nu weer heel erg leuk, maar ik weet niet of hij mij leuk vindt en of hij mij überhaupt nog kent. Weet iemand wat ik moet doen?”

Heb jij ook een probleem waarvoor je advies wilt van andere meiden? Stuur het dan hier in en wie weet lees je het binnenkort terug op GIRLZ.nl!

Lees ook: What to do? - Mijn crush krijgt veel aandacht van andere meiden

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Welk advies zou jij M. geven?

  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Tue 1 Mar '16 12:18

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Het gwwn aan die jongen vragen

  Dit is niet ok!

 • YelizMickaeltore Tue 1 Mar '16 21:08

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  me heel spontaan opnieuw voorstellen en dan vertellen dat jullie een paar jaar terug ook contact hadden gehad, ik zou niet te snel zeggen dat je wat voor hem voelt want op die manier schrik je hem af. gewoon opnieuw herontdekken gezellig praten en naa een weekje of 2/3 leuke flir poginge maken via de chat of in het echt.(leuk afspreken ook een tip) en daarna kan je al je charmes in de strijd gooien en zeg het dan maar recht voor zijn raap dat je hem leuk vind, ik wens je heel veel succes X!

  Dit is niet ok!

 • Tanysia Tue 1 Mar '16 21:26

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Wat ik had gedaan is dat ik naar de jongen toe had gestapt en gewoon vragen of die je nog kent en hoe het nu tussen jullie zit. Als hij niet meer weet wie je bent moet je hem uitleggen hoe je hem kent en waar, dan zou hij je waarschijnlijk nog wel kennen. Maar ik zou wel gesprek met hem aangaan als die tijd heeft en na schooltijd. Dan heb je ook geen last van mensen die naar jullie gesprek gaan luisteren. Ik zou eerst opnieuw de band met jullie 2 opbouwen en later als je er goed bij voelt vertellen dat je gevoelens voor hem hebt.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 3 Mar '16 18:59

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  ik heb precies hetzelfde probleem, alleen heb ik nooit echt een goede band gehad met die jongen..

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: