Ik krijg mijn crush niet uit mijn hoofd

Ik krijg mijn crush niet uit mijn hoofd

05-04-2016 - Elke week kiezen we in de rubriek What To Do? een meisje uit dat jou om advies vraagt! J. is verliefd op een boy. Hij heeft al een vriendin, maar ze krijgt hem echt niet uit haar hoofd. What to do?


J.: ‘Ik ben al een maand of twee verliefd op een jongen. Ik weet zelfs zijn naam niet, maar ik weet wel dat hij al een vriendin heeft. Dat vind ik jammer, maar het is niet genoeg om deze boy uit mijn hoofd te krijgen. Altijd als ik eens niets te doen heb of in de les of als ik aan het chatten ben met mijn BFF denk ik aan hem. Maar dan ook de hele tijd en supervaak. Wat moet ik nu toch doen?’

Heb jij ook een probleem waarvoor je advies wilt van andere meiden? Stuur het dan hier in en wie weet lees je het binnenkort terug op GIRLZ.nl!

Lees ook: Ik durf niet te zeggen dat ik verliefd ben

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Welk advies zou jij J. geven?

  •  

8Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Tue 5 Apr '16 14:40

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  ik heb echt geen idee alle jongens waarop ik verlieft ben geweest weet ik de naam van....

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 5 Apr '16 18:31

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Denk aan alle slechte dingen die hij geeft gedaan. Of ga op zoek naar andere leuke jongens, zodat je hem uit je hoofd kan zetten. Of verwijder zijn nummer, blokkeer hem op Insta, Snapchat en alle andere sociale media en ontwijk hem. Ik hoop dat ik je heb geholpen! PS: Ik kan echt geen tips geven, sorry!

  Dit is niet ok!

 • de leukste15 Tue 5 Apr '16 19:06

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  ik zou tegen die jongen zeggen dat ik op hem ben maar ja das heel moeilijk als je zijn naam niet kent + ik ben ook heel erg op een jongen al heel lang maar ik wist zijn naam wel hi en hij was ook al heel erg lang op mij en ik wist het niet en hij heeft zijn liefdesverklaring gedaan so cute en nu zijn we samen en hij heeft het aangevraagt jeeeej ik ben zo blij

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 5 Apr '16 19:29

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Kijken naar andere jongens, deze heeft een vriendin, dus daar kun je beter niet aankomen... Er zijn genoeg andere jongens, dus probeer je daar voor open te stellen en je niet vast te klampen aan een jongen die nu gewoon niet bereikbaar is. En als je aan hem gaat denken, zoek dan afleiding en denk aan wat anders. Bedenk je ook dat je deze jongen niet zo goed kent, en dat hij ook slechte kanten heeft en niet alleen goede. Wie weet is het wel niet eens je type innerlijk gezien en heb je jezelf alleen maar gek gemaakt.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 5 Apr '16 23:18

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Ik heb neg hetzelfde probleem

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Tue 5 Apr '16 23:27

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  Je weet zijn naam niet, dus ik neem aan dat je bijna niks van hem weet of met hem gepraat hebt. Probeer je niet zoveel op hem te richten maar als je aan hem denkt, probeer dan te denken dat hij heel omcharmant is of totaal niet aardig is. Zo ga je hen steeds minder leuk vinden.

  Dit is niet ok!

 • Elke 2004 Thu 7 Apr '16 19:44

  Reactie: Ik zou...
  Reageer!
  afwachten. Zorg eerst dat je hem wat beter leert kennen. Daarna groeit er vriendschap. Misschien ziet hij dan in jou iets meer dan in zijn eigen vriendin. Dan zou er wel iets kunnen bloeien tussen jullie. Blijf vooral jezelf. Misschien word het wel niets maar leer hem eerst wat beter kennen. Dat is mijn raad......

  Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Sat 9 Apr '16 12:23

   Dat is net zoals die jongen afpakken. Dit gaat om hem uit haar hoofd te zetten. Niet hem nog meer binnen te halen

   Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: