Wil je ECHT iets leuks doen deze zomer?

Wil je ECHT iets leuks doen deze zomer?

10-05-2016 - De leukste vakantie met of zonder je vriendinnen beleef je met Simbo! Of je nou van zon, zee en uitgaan houdt of liever he-le-maal zen wordt met yoga: Simbo heeft altijd een vakantie die bij jou past. And guess what? Speciaal voor GIRLZ heeft Simbo een vette kortingscode, zodat jij extra veel geld overhoudt voor leuke souvenirs. Nice!


Wil jij lekker aan het strand liggen en uitgaan? Ga dan met Simbo mee naar Renesse of L’Estartit! Deze bestemmingen zijn in de zomer niet voor niets the place to be voor jongeren. Ben je meer een echte crea-bea en wil je deze zomer helemaal zen worden? Ga dan mee op ons Happy, flow and relax camp, waarbij je kennis maakt met yoga en mindfullness!

Of je nu actief bezig wilt zijn of lekker wilt relaxen, Simbo heeft een groot en gevarieerd aanbod van unieke vakanties, zodat er altijd één bij zit voor jou! Met de kortingscode GIRLZ2604, krijg je 25 euro* korting op een vakantie. Bekijk het vakantieaanbod op www.simbo.nl.

*Let op deze korting is niet te combineren met andere kortingen.

Tell us what you think

Waar zou jij het liefste naartoe gaan op vakantie?

  •  

4Reacties

 • Dancing-Queen Wed 11 May '16 08:20

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Duitsland of Spanje

  Dit is niet ok!

 • RobynCOOL Wed 11 May '16 11:27

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Australië

  Dit is niet ok!

 • Just.me Thu 12 May '16 07:28

  Reactie: Ik...
  Reageer!
 • anoniempjee♥ Thu 12 May '16 17:12

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  zou het liefste op vakantie gaan naar Amerika of naar Nieuw Zeeland, of nog beter naar Disneyland Parijs daar wil ik al heel mijn leven heen maar heb er iedere keer het geld niet voor. Dat zal echt een van mijn dromen zijn om daar een keer heen te kunnen

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!