Ga jij iets leuks doen deze zomer?

Ga jij iets leuks doen deze zomer?

08-06-2016 - Met je ouders op vakantie is leuk, maar het kan nog veel leuker. Als je meegaat op een Simbo-kamp ga je niet alleen superveel vette dingen doen (stappen! banaanvaren! zwemmen in een awesome waterpark!), maar ontmoet je ook nog eens belachelijk veel leuke mensen, allemaal van jouw leeftijd. Weten wat je precies gaat doen? Check het reisverslag van Sanne!


Sanne: Met mijn koffer en mijn rugzak en mijn hoofdkussen en, o ja, met mijn moeder kwam ik aan bij de bus. Ik zag meteen al een Simbo-vlag hangen. Er waren al veel meer jongens en meiden van mijn leeftijd, maar de reisleiding was er ook al. Dat vond ik heel fijn, want stiekem was ik best zenuwachtig. Of course liet ik daar niets van merken. Lekker cool nam ik afscheid van mijn moeder en daarna veroverde ik snel een chille plek achter in de bus:  op naar Estartit!
Ik had me helemaal niet druk hoeven maken, want ik leerde meteen al een paar supergezellige meiden kennen. In het restaurant waar we even stopten, kregen we zelfs al de slappe lach! Daarna werden we snel wat rustiger en gingen we lekker slapen. De volgende ochtend werd ik wakker in Spanje! Ik kon meteen mijn trui uittrekken en op de camping deed ik meteen mijn bikini aan. Na een lekker ontbijtje op het strand gingen mijn nieuwe vriendinnen en ik zwemmen. Daarna leerde ik de rest van de groep ook goed kennen, want we deden het ene grappige kennismakingsspel na het andere. 
De rest van de week? Die was ook helemaal top, maar dat moet je zelf maar ontdekken, als je dit jaar meegaat!

Ben jij enthousiast geworden? Met de kortingscode GIRLZ2604, krijg je 25 euro* korting op een vakantie 
*Let op: deze korting is niet te combineren met andere kortingen 

 

Tell us what you think

Waar zou jij het liefste op vakantie gaan?

  •  

3Reacties

 • Dancing-Queen Wed 8 Jun '16 20:42

  Reactie: Naar...
  Reageer!
  Duitsland,Spanje of Miami, Curaçao, Malibu of Ibiza

  Dit is niet ok!

  • blahblahblah Wed 8 Jun '16 21:08

   heb je geld teveel?

   Dit is niet ok!

  • Dancing-Queen Thu 9 Jun '16 09:35

   Was dat maar waar haha @BlahBlahBlah . Naar Duitsland ga ik sowieso dit jaar. Naar de andere landen en eilanden zou ik graag gewoon willen. ?

   Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!