Blogger Lauryn: Wat te doen met je vriendje?!

Blogger Lauryn: Wat te doen met je vriendje?!

25-08-2016 - Jullie hebben al een paar weken, maanden of misschien zelfs jaren verkering. Maar stiekem, weten jullie niet zo goed meer wat jullie samen kunnen doen…


En dat is helemaal niet erg hoor! Zelfs onze ouders zullen deze momenten herkennen. Psssst. Scroll eens naar beneden, dan geef ik je wat tips.


Picknick
Als het een beetje warm is buiten, kunnen jullie er samen op uit! Eerst brengen jullie een bezoekje aan de supermarkt om wat lekkers te kopen (TIP: Koop eens iets wat je normaal nooit koopt, dat maakt het extra fun!). Daarna gaan jullie naar huis om al het eten en drinken in een mandje te doen en een lekker zacht kleedje te pakken. Als dit allemaal gedaan is kunnen jullie op de fiets stappen en onderweg gaan naar het meest dichtstbijzijnde parkje. Have fun!

Fotoshoot
Ik weet natuurlijk niet of jouw vriendje het leuk vind om foto’s te maken maar dit is zeker het proberen waard. Regel een fotoshoot en laat de meest schattige foto’s van jullie maken! Geen geld? Dan kun je het altijd lief vragen aan je vader, moeder of je broertje/zusje. Zij willen dit vast wel voor jullie doen (TIP: Probeer een leuke locatie buitenshuis te zoeken)!

Questions & Answers
Ken jij jouw vriendje wel goed genoeg? Er zijn vast een heleboel dingen die jullie nog niet van elkaar weten! Schrijf of zoek een aantal vragen op die je aan elkaar kunt stellen en leer elkaar beter kennen. This is fun!

Ideeënbox
Weten jullie nog steeds niets om te doen? Dan kunnen jullie altijd nog de ideeënbox erbij halen. Wat houdt dit in? Jij schrijft zelf tien verschillende ideeën op, op kleine aparte papiertjes. Hetzelfde geldt voor je vriendje. Hebben jullie allebei tien ideeën opgeschreven? Dan vouw je de papiertjes op en gooi je ze allemaal in een doos of hoed. Nu is het tijd om te schudden en te graaien. Wedden dat er wel iets leuks tussen zit?

Liefs,
Lauryn

Wil je meer lezen van Lauryn? Volg haar dan op Instagram, FacebookTwitter of haar eigen blog www.regardslauryn.nl Zelf blogger of vlogger van de maand worden? Dat kan hier.

 

Foto: Lauryn

Tell us what you think

Wat ga jij doen met je lover?

  •  

3Reacties

 • Meloentjuuuh Thu 25 Aug '16 17:13

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Zwemmen

  Dit is niet ok!

 • Dominiquexxxx Fri 26 Aug '16 16:50

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Als date?? Ice age 5 in de bios ofzo xD wij zijn de meest volwassen kleuters die er bestaan. We gaan ook wel eens samen sporten of samen Pokémon Go. Of samen gamen. Eigenlijk vermaak ik me altijd wel met mijn vriend xD

  Dit is niet ok!

 • Suzanne16 Fri 26 Aug '16 18:34

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Naar houseparty's !

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!