8 anti-verveeltips voor de vakantie

8 anti-verveeltips voor de vakantie

04-08-2016 - Je had superveel zin in de zomervakantie, maar toen gingen al je BFF’s tegelijkertijd op vakantie en nu zit jij in je uppie thuis. Of nou ja, je uppie... je klierende broertje is er natuurlijk wel gewoon. Bummer! Gelukkig hoef je je met deze tips niet meer te vervelen.


#1. Maak een fotocollage
Je besties zijn misschien ver weg, maar met een fotocollage van jullie zijn ze toch een beetje bij je in de buurt. Zoek jullie mooiste foto’s uit, laat ze afdrukken en versier er de muur van je kamer mee. Of course zoek je eerst op internet naar inspi voor het allermooiste resultaat.

#2. Probeer iets nieuws
Een zelfportret tekenen, schrijven, een eigen liedje maken... in de vakantie heb je eindelijk tijd om helemaal los te gaan  op creatief gebied. Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? YouTube staat vol met tutorials en op veel internetfora kun je het werk van andere girls bewonderen, mét tips.

#3. Go alone
Je bestie en jij gaan normaal altijd samen zwemmen, terrassen en naar de bios, maar omdat zij zes weken op Bora Bora zit zonder internet, kun jij al deze dingen nu niet doen. Uh... no? Al deze dingen kun je namelijk ook prima in je eentje doen. Oké, misschien is honderd keer van de glijbaan gaan in je remi minder leuk dan met een friend, maar een uur baantjes trekken is prima als je all by yourself bent. Wie weet wat voor hotties je nog tegenkomt. ;)

#4. Je schoolspullen pimpen
Je moet er misschien nog niet aan denken, maar over een paar weken begint toch echt de school weer. En dan kun jij mooi de show stelen met je epic stuff. Of course heb je alles zelf gepimpt, want daar heb je nu superveel tijd voor.

Lees ook: 8 tips voor epic vakantiefoto's

#5. Family time
Of je nou wilt of niet, in vakanties zie je je familie meestal behoorlijk vaak en daar kun je dan maar beter het beste van maken. Ga een dagje moeder-dochtershoppen, sleep je broertje mee naar het zwembad en begraaf de strijdbijl met je zus voor een beautyavond. Wedden dat het hartstikke gezellig wordt?

#6. Doe vrijwilligerswerk
Om een baantje te vinden ben je nu waarschijnlijk wat te laat, maar het dierenasiel vindt het vast hartstikke gezellig als jij komt helpen om de beestjes te verzorgen, net als de kinderboerderij.

#7. Ruim op
Het is misschien niet het allerleukste om te doen, maar als je kamer je weer blinkend tegemoet schijnt, ben je wel heel tevreden over jezelf. En of course heb je daarna wel wat leuke accessoires verdiend. Op naar de shoppingtrip!

#8. Enjoy!
Het lijkt misschien supersaai, maar eigenlijk is vervelen best goed voor je. Het zorgt ervoor dat je creatiever wordt en nieuwe ideeën gaat ontwikkelen. Zo leer je niet alleen om jezelf te vermaken, maar kun je zomaar een nieuwe hobby rijker zijn. Nice!

Lees ook: Met vriendinnen op vakantie - yes or no?

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Wat doe jij als je je verveelt in de vakantie?

    •  

7Reacties

  • Nienketjuh Thu 4 Aug '16 11:08

    Reactie: Ik...
    Reageer!
    ga op het internet kijken voor dingen om te doen en anders ga ik met me zus wel dingen doen ofzo

    Dit is niet ok!

  • MirjamxlovexBeauty Thu 4 Aug '16 12:04

    Reactie: Ik...
    Reageer!
    muziek luisteren en tekenen

    Dit is niet ok!

  • Amsterdammertjex Thu 4 Aug '16 12:27

    Reactie: Ik...
    Reageer!
    ik verveel me soms echt dood dan luister ik muziek en ga ik opruimen maar op dit moment ben ik super lui dus enigste wat ik doe is op bed liggen

    Dit is niet ok!

  • xamyxGirl Thu 4 Aug '16 21:03

    Reactie: Ik...
    Reageer!
    ik ga dan hardlopen of op duikelrek turnen , beetje bewegen . mijn kamer op ruimen . bad kamer schoonmaken. klusjes doen in huis houding, hond uitlaten . naar mijn opa oma op bezoek gaan. tekenen . tv kijken . dvds kijken. sims 4 spelen op me laptop me bezig houden xd

    Dit is niet ok!

  • Charlettx Sat 6 Aug '16 11:13

    Reactie: Ik...
    Reageer!
    Films kijken, Covers maken op wattpad, schrijven op wattpad, wattpad! youtube instagram, wandelen, afspreken met vriendinnen, mailen, enz

    Dit is niet ok!

  • Dancing-Queen Sun 7 Aug '16 05:41

    Reactie: Ik...
    Reageer!
    Muziek luisteren en proberen te schrijven

    Dit is niet ok!

  • toffe site Sat 13 Aug '16 08:15

    Reactie: Ik...
    Reageer!
    ik verveel me best vaak maar dan ga ik altijd achter de computer/met me moeder mee naar de winkel/film kijken/naar oma

    Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: