7 tips voor de perfecte instafeed

7 tips voor de perfecte instafeed

11-01-2017 - Is jouw Instagramfeed al on fleek? Of kan deze nog wel een opknappertje gebruiken? Wanneer je deze tips volgt, wordt iedereen vast en zeker jaloers op jouw perfecte account!


1. Laat je inspireren
Speur Insta af naar een voorbeeld. Vind je bijvoorbeeld de feed van die ene blogster heel mooi, of juist die van die ene natuurfotograaf? Doe inspiratie op door meerdere accounts te bekijken.

2. Bedenk wat je wilt laten zien
Ga je voor natuurfoto’s, pics met je bestie of toch voor de foodpics? Wat je ook kiest, zorg dat je een rode draad hebt op je Insta-account.

3. Kies een kleurthema
Wat goed werkt, is het kiezen voor een kleurenthema. Door foto’s te maken waar bijvoorbeeld veel wit in voorkomt, creëer je eenheid. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om juist een felle kleur zoals roze overal terug te laten komen in je foto’s.

Lees ook: 7 apps die je wilt hebben

4. Maak meerdere foto’s
Wanneer je weet wat je wilt hebben op je feed, moet je natuurlijk foto’s gaan maken. Maak er niet één, maar een heleboel. Neem verschillende poses aan, zorg voor goed licht en kies eventueel verschillende locaties.

5. Bewerk eventueel met een app (VSCO)
Veel famous Instagrammers kiezen ervoor om hun foto’s nog een beetje te pimpen met een app. Vaak wordt hier VSCO voor gebruikt. Je hebt hier meerdere filters die je kunt kiezen. Je kunt er ook voor kiezen om alleen met je helderheid en de warmte van je foto te spelen. Probeer het eens, oefening baart kunst!

6. Post minstens één foto per dag
Wanneer je één foto per dag post, gaan je volgers jou herkennen. Ze zien jou elke dag langskomen en je feed blijft mooi up to date. Twee vliegen in een klap!

7. Post niet teveel selfies
Je mag best duizend selfies maken, maar post ze alsjeblieft niet alle duizend. Op een gegeven moment gaan ze op elkaar lijken en een beetje afwisseling kan geen kwaad!

Doe ook de quiz: Wat voor Instagrammer ben jij?

Bron: 123RF.nl

Tell us what you think

Wat voor foto's post jij vooral op Insta?

  •  
  •  

3Reacties

 • Dancing-Queen Wed 11 Jan '17 14:16

  Reactie: Ik post vooral...
  Reageer!
  Selfies eigenlijk. En dingen die te maken hebben met dans

  Dit is niet ok!

 • Dominiquexxxx Wed 11 Jan '17 16:29

  Reactie: Ik post vooral...
  Reageer!
  Mijn vriend en dingen die we samen gedaan hebben xD maar dat is dus niet gigantisch veel

  Dit is niet ok!

 • MirjamxlovexBeauty Sat 14 Jan '17 12:55

  Reactie: Ik post vooral...
  Reageer!
  meidenfoto's

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: