Match je oogschaduw met je ogen

Match je oogschaduw met je ogen

14-10-2012 - In de winkel lijkt de ene kleur nog mooier dan de ander, oceaanblauw of lichtroze met glitters! Help, welke moet je kiezen? Je wilt niet thuiskomen en dan ontdekken dat de kleur totaal niet mooi staat bij jouw kleur ogen. Lees snel verder en ontdek welke tint jouw ogen nog meer laat schitteren!


Die ene hunk op school heeft prachtige blauwe ogen waar je haast in verdrinkt als je hem één seconde diep in zijn ogen kijkt. Maar als hij jouw aankijkt, smelt hij dan ook voor jouw ogen? Gebruik de goede kleuren oogschaduw en jouw ogen gaan gegarandeerd fantastisch schitteren. Met een keer verleidelijk knipperen sla jij die hottie zo aan de haak!

Ken je de zogeheten kleurencirkel? Misschien heb je het wel eens bij het vak tekenen moeten leren. Alle kleuren staan in een rondje. De kleuren die tegenover elkaar staan heten complementaire kleuren. Deze kleuren versterken elkaar. Zet de kleuren groen en rood maar eens naast elkaar.


Als je je ogen er extra uit wilt laten springen, is het slim om bij het kiezen van oogschaduw aan deze cirkel te denken. Natuurlijk zijn er nog veel meer kleuren als er in deze cirkel staan, hou je dus niet precies aan de regeltjes! Denk bij paars niet alleen aan fel paars, maar ook aan bijvoorbeeld lila of donkerpaars.

Bruine ogen
Bruin, beige, brons, zachtroze en groen

Blauwe ogen
Oranje, goud, koper en bronskleuren

Grijze ogen
Grijs, bruin en koele kleuren

Groene ogen
Paars, roze en rood

Natuurlijk is het ook belangrijk om bij het opmaken van je ogen te kijken naar de kleur van je haar en je huid. Heb je lichtblond haar en een bleke huid? Dan is het slim om niet al te donkere kleuren te gebruiken, ook al heb je van jezelf donkere ogen.

Party!
Wil je verschillende kleuren uitproberen en kijken welke kleur jij het beste vindt staan? Nodig al je vriendinnen uit, en laat iedereen haar make-up meenemen (en vooral lekker veel verschillende oogschaduw!) Maak de mooiste en gekste looks bij elkaar en vergeet vooral niet om een paar nice pictures te maken voor op Facebook! Have fun!

Tell us what you think

Welke kleur ogen heb jij?

    •  
    •  
    •  
    •  

127Reacties

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!