5x originele dates

5x originele dates

12-02-2014 - Heb jij een date voor Valentijn en vind je het ook zo lastig om wat leuks te verzinnen? Als je niet iets standaards wilt als een drankje of een filmpje wordt het al snel moeilijk. Daarom dit lijstje met gekke originele dates, gewoon en een beetje omdat het bijna Valentijn is.


Schaatsen 
Het mag dan wel niet zo koud zijn dat het vriest, maar ijsbanen zijn er genoeg. Er is niets zo romantisch als hand in hand schaatsen met je lief.

Samen bakken
Samen iets lekkers maken is superleuk om te doen. Zo kan je even testen hoe goed jullie samen zijn in de keuken. Bak een cake en eet hem daarna samen op!

Lees ook: het recept voor een hartencake

De kinderboerderij 
Een keertje niet samen knuffelen, maar samen diertjes aaien. Sluit daarna de  dag af met een warme chocolademelk en kruip meteen lekker knus tegen elkaar aan.

Binnen picknicken
Net als binnen een tent bouwen kan je ook goed binnen picknicken! Kleedje op de grond, eten erbij wat jullie lekker vinden, wat kaarsjes voor een romantisch sfeertje. Het concept voor een goede date.

Een spelletjesavond 
Haal bordspelletjes uit de kast en ga samen de hele avond ouderwets gamen. Wel belangrijk is dat jullie allebei goed tegen jullie verlies kunnen, anders loopt de date misschien iets minder goed af dan gehoopt. ;-)

Tell us what you think

Wat lijkt jouw de leukste date?

    •  
    •  
    •  
    •  
    •  

25Reacties

Inloggen

of log in via: