8 momenten om net te doen alsof je belt

8 momenten om net te doen alsof je belt

08-06-2014 - Bellen is zóóó vorige eeuw; meestal appen of snapchatten we de hele dag door. Maar af en toe is bellen best handig. Vooral om jezelf te redden uit awkward situaties. Wij hebben een paar van zulke momentjes op een rijtje gezet!


 

 

 

 

 

Als een boy die jij niet leuk vindt je probeert te versieren en jij geen idee hebt hoe je snel weg kunt komen, is het heel fijn als je je mobieltje als redding kunt gebruiken!

Iemand lijkt je te begroeten maar als je enthousiast terugzwaait, merk je dat het helemaal niet voor jou bedoeld was! Snel doen alsof je gebeld wordt dan maar! 

Je ziet ineens iemand naar je toe komen waar jij echt helemaal geen zin hebt. Eigenlijk wil je je het liefst verstoppen.Doen alsof je in gesprek is dan misschien niet fair, maar wel een hele goede oplossing.
Je loopt over straat en wordt door een verkoper aangesproken, zelfs als je al twee keer nee hebt gezegd Dan moet je ze maar op een andere manier afpoeieren.

Als je ’s avonds laat alleen in het donker naar huis loopt, kan je telefoon ervoor zorgen dat je je toch heel wat veiliger voelt!

Die leuke crush is in de buurt maar geeft je niet genoeg aandacht. Dus doe je maar alsof een andere boy je belt. Hopelijk werkt het en wordt hij een beetje jaloers!

Zelfs als je aan de telefoon bent met iemand die maar niet wil ophangen, blijft je telefoon nog een goede uitkomst. Je kunt namelijk gewoon doen alsof je een ander gesprek binnenkrijgt!

Een girl stelt je een vervelende vraag waar je geen antwoord op wilt geven, en ze blijft maar pushen! Wees slim en loop van haar weg omdat je zogenaamd gebeld wordt.

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Heb jij wel eens gedaan alsof je iemand belde?

  •  
  •  

5Reacties

 • julie98 Tue 10 Jun '14 14:53

  Reactie: Ja, toen...
  Reageer!
  wilde ik niet met een bepaald persoon praten

  Dit is niet ok!

 • Arianatorx Tue 10 Jun '14 18:37

  Reactie: Nee, nooit
  Reageer!
  zal vast nog wel een keer gebeuren

  Dit is niet ok!

 • maaike.vandeweijer Tue 10 Jun '14 19:35

  Reactie: Ja, toen...
  Reageer!
  ik wilde niet praten met iemand

  Dit is niet ok!

 • klein visje Tue 10 Jun '14 20:52

  Reactie: Ja, toen...
  Reageer!
  had ik geen zin om af te spreken dus zei ik dat mijn moeder belde dat ik naar huis moest

  Dit is niet ok!

 • uglyiemand Thu 12 Jun '14 17:52

  Reactie: Ja, toen...
  Reageer!
  ik langs een groep jongeren fietsten

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: