Het is gelukkig oké…

Het is gelukkig oké…

12-06-2014 - De wekker gaat en het eerste wat je doet is al je social media checken op je mobieltje. Jouw dag kan niet beginnen voordat je weet wat je allemaal hebt gemist terwijl je lag te slapen. Herkenbaar? Wij hebben nog meer herkenbare stuff voor je op een rijtje gezet.


Het is gelukkig oké om…

… een stukje van GTST te missen, omdat je in de reclame naar een andere zender zapt en de tijd vergeet.

… nog steeds heel blij te worden van oude Disney-films en mee te zingen met de liedjes.

… van iedereen uit je klas al eens een pen te hebben geleend, omdat je supervaak vergeet om er één mee te nemen.

… je de hele dag onzeker te voelen omdat je een bad hair day hebt.

… domme dingen tegen jouw crush te zeggen, omdat je superzenuwachtig wordt als hij tegen jou praat.

… elke dag een simpele spijkerbroek en shirtje te dragen naar school, omdat je geen tijd hebt om iets leukers uit te zoeken.

… ’s ochtends per ongeluk een pot pindakaas in de koelkast te zetten. Je bent nog niet helemaal wakker…

… de televisie aan te zetten als achtergrondgeluid wanneer je alleen thuis bent. Anders is het zo stil!

… de deur niet open te willen doen als er wordt aangebeld, omdat je nog in je pyjama rondloopt.

… ’s ochtends heel rustig aan te doen, totdat je bijna weg moet en je je enorm moet haasten.

… elke dag een ander smoesje te verzinnen om niet te gaan sporten.

… heel enthousiast iets te willen vertellen aan je BFF, maar als ze niet meteen naar je luistert geen zin meer te hebben. Laat maar!

… tegen die leuke jongen in de bus aan te vallen wanneer de bus ineens stopt.

… door Facebook te worden herinnerd dat je BFF vandaag jarig is. Oeps, dat was je even vergeten!

Lees nog meer: Het is gelukkig oké…

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Waar herken jij jezelf het meeste in?

  •  

22Reacties

 • Maurie Thu 12 Jun '14 16:08

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  … de televisie aan de zetten als achtergrondgeluid wanneer je alleen thuis bent. Anders is het zo stil! … heel enthousiast iets te willen vertellen aan je BFF, maar als ze niet meteen naar je luistert geen zin meer te hebben. Laat maar!

  Dit is niet ok!

 • Arianatorx Thu 12 Jun '14 16:11

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  ...nog steeds heel blij te worden van oude Disney-films en mee te zingen met de liedjes ...de televisie aan de zetten als achtergrondgeluid wanneer je alleen thuis bent. Anders is het zo stil! ...de deur niet open te willen doen als er wordt aangebeld, omdat je nog in je pyjama rondloopt ...’s ochtends heel rustig aan te doen, totdat je bijna weg moet en je je enorm moet haasten.

  Dit is niet ok!

 • Mainiacforeverx Thu 12 Jun '14 16:14

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  de deur niet open te willen doen als er wordt aangebeld, omdat je nog in je pyjama rondloopt.

  Dit is niet ok!

 • lizzy44 Thu 12 Jun '14 16:19

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  domme dingen tegen jouw crush te zeggen, omdat je superzenuwachtig wordt als hij tegen jou praat.

  Dit is niet ok!

 • ILoveJustinBieber. Thu 12 Jun '14 16:59

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  Echt bijna alles!

  Dit is niet ok!

 • Aapje99 Thu 12 Jun '14 17:01

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  ...nog steeds heel blij te worden van oude Disney-films en mee te zingen met de liedjes. ... van iedereen uit je klas al eens een pen te hebben geleend, omdat je supervaak vergeet om er een mee te nemen. ... domme dingen tegen jouw crush te zeggen, omdat je superzenuwachtig wordt als hij tegen jou praat. ...elke dag een simpele spijkerbroek en shirtje te dragen naar school, omdat je geen tijd hebt om iets leukers uit te zoeken. ... de televisie aan te zetten als achtergrondgeluid wanneer je alleen thuis bent, anders is het zo stil! ...de deur niet open te willen doen als er wordt aangebeld, omdat je nog in je pyjama rondloopt. ... 's ochtend heel rustig aan te doen, totdat je bijna weg moet en je je enorm moet haasten. ...heel enthousiast iets te willen vertellen aan je BFF, maar als ze niet meteen naar je luister geen zin meer te hebben. laat maar! ...door Facebook te worden herinnerd dat je BFF vandaag jarig is. Oeps, dat was je even vergeten!

  Dit is niet ok!

 • JLShizzle Thu 12 Jun '14 17:12

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  ja, nee, ja, nee, nee, nee, ja, nee, ja, nee, ja, nee, ja, nee, nee!! De 1ste is het antwoord op de introvraag

  Dit is niet ok!

 • (XoXo) Thu 12 Jun '14 17:26

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  bijna alles! heeft iemand nog tips voor de brugklas? xx

  Dit is niet ok!

 • x5SOSgirlx Thu 12 Jun '14 17:37

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  De wekker gaat en het eerste wat je doet is al je social media checken op je mobieltje. ’ s ochtends heel rustig aan te doen, totdat je bijna weg moet en je je enorm moet haasten. De televisie aan te zetten als achtergrondgeluid wanneer je alleen thuis bent. Anders is het zo stil!

  Dit is niet ok!

 • Danique :) Thu 12 Jun '14 17:41

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  domme dingen tegen jouw crush te zeggen, omdat je superzenuwachtig wordt als hij tegen jou praat. en heel enthousiast iets te willen vertellen aan je BFF, maar als ze niet meteen naar je luistert geen zin meer te hebben. Laat maar!

  Dit is niet ok!

 • GirlForLife Thu 12 Jun '14 17:50

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  Deur opendoen, Disney films.

  Dit is niet ok!

 • Love&Hate Thu 12 Jun '14 18:08

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  in zoveel hahaha girlz! keep up the good work

  Dit is niet ok!

 • Miss . Styles Thu 12 Jun '14 19:01

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  … een stukje van GTST te missen, omdat je in de reclame naar een andere zender zapt en de tijd vergeet. … nog steeds heel blij te worden van oude Disney-films en mee te zingen met de liedjes. … van iedereen uit je klas al eens een pen te hebben geleend, omdat je supervaak vergeet om er één mee te nemen. … je de hele dag onzeker te voelen omdat je een bad hair day hebt. … domme dingen tegen jouw crush te zeggen, omdat je superzenuwachtig wordt als hij tegen jou praat. … elke dag een simpele spijkerbroek en shirtje te dragen naar school, omdat je geen tijd hebt om iets leukers uit te zoeken. … ’s ochtends per ongeluk een pot pindakaas in de koelkast te zetten. Je bent nog niet helemaal wakker… … de televisie aan te zetten als achtergrondgeluid wanneer je alleen thuis bent. Anders is het zo stil! … de deur niet open te willen doen als er wordt aangebeld, omdat je nog in je pyjama rondloopt. … ’s ochtends heel rustig aan te doen, totdat je bijna weg moet en je je enorm moet haasten. … elke dag een ander smoesje te verzinnen om niet te gaan sporten. … heel enthousiast iets te willen vertellen aan je BFF, maar als ze niet meteen naar je luistert geen zin meer te hebben. Laat maar! … tegen die leuke jongen in de bus aan te vallen wanneer de bus ineens stopt. … door Facebook te worden herinnerd dat je BFF vandaag jarig is. Oeps, dat was je even vergeten! Lees nog meer: Het is gelukkig oké…

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 12 Jun '14 19:13

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  … domme dingen tegen jouw crush te zeggen, omdat je superzenuwachtig wordt als hij tegen jou praat. Jaaa!!! Omg!!!! Ik schaam me altijd zo. … elke dag een simpele spijkerbroek en shirtje te dragen naar school, omdat je geen tijd hebt om iets leukers uit te zoeken. Yep. Precies ik! … de televisie aan te zetten als achtergrondgeluid wanneer je alleen thuis bent. Anders is het zo stil! Hahah jaa doe ik vaak

  Dit is niet ok!

 • BelieberArianator<3 Thu 12 Jun '14 19:34

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  De wekker en dan op je mobiel kijken en een paar anderen

  Dit is niet ok!

 • Dancing-Queen Thu 12 Jun '14 20:20

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  Sociale media checken als ik wakker wordt. Stukje van gtst missen. Bad Hair day. Domme dingen tegen je crush zeggen omdat haha ik ben blond dus hij neemt het me niet kwalijk en moet er alleen maar om lachen. De deur niet open te doen als je in je pyjama loopt, ligt eraan wie er aan de deur staat en welke pyjama ik draag. 'Sochtends rustig aan doen totdat je bijna weg moet.

  Dit is niet ok!

 • lachende lolly Thu 12 Jun '14 21:41

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  nog steeds heel blij te worden van oude Disney-films en mee te zingen met de liedjes. - domme dingen tegen jouw crush te zeggen, omdat je superzenuwachtig wordt als hij tegen jou praat. - de televisie aan te zetten als achtergrondgeluid wanneer je alleen thuis bent. Anders is het zo stil! - de deur niet open te willen doen als er wordt aangebeld, omdat je nog in je pyjama rondloopt. - ’s ochtends heel rustig aan te doen, totdat je bijna weg moet en je je enorm moet haasten. - heel enthousiast iets te willen vertellen aan je BFF, maar als ze niet meteen naar je luistert geen zin meer te hebben. Laat maar!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 13 Jun '14 11:43

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  Ik vandaag mijn BFF haar verjaardag vergeten! Met de examens enzo was ik het helemaal vergeten, en ik kwam juist thuis en zag op facebook dat ze jarig was! Ik heb snel een smsje gestuurd met sorry en gelukkige verjaardag...

  Dit is niet ok!

 • Smile44 Fri 13 Jun '14 15:41

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  … heel enthousiast iets te willen vertellen aan je BFF, maar als ze niet meteen naar je luistert geen zin meer te hebben. Laat maar

  Dit is niet ok!

 • joiyson Sat 14 Jun '14 17:24

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  … nog steeds heel blij te worden van oude Disney-films en mee te zingen met de liedjes., … ’s ochtends heel rustig aan te doen, totdat je bijna weg moet en je je enorm moet haasten., … heel enthousiast iets te willen vertellen aan je BFF, maar als ze niet meteen naar je luistert geen zin meer te hebben. Laat maar! (vooral die 2e )

  Dit is niet ok!

 • MirjamxlovexBeauty Sat 14 Jun '14 19:16

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  alles OMG

  Dit is niet ok!

 • keeley.paans Mon 30 Jun '14 20:46

  Reactie: Ik herken me in…
  Reageer!
  de deur niet open te willen doen als er wordt aangebeld, omdat je nog in je pyjama rondloopt

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!