DIY: customize je zonnebril

DIY: customize je zonnebril

18-07-2014 - Als je de hele zomer een zonnebril draagt, wil je natuurlijk niet iedere dag dezelfde op. Het liefst heb je bij elke outfit een andere zonnebril. En dat kan, want met deze DIY kun je je zonnebril pimpen in twee hippe looks!


Wat heb je nodig?
- Zonnebril
- Tape
- Twee kleuren nagellak
- Schaar
- Superlijm
- Verschillende kleuren draad

Wat moet je doen?

Look #1
Stap 1: plak de tape tot het midden van je zonnebril. Doe dit alleen op het frame en niet op de glazen om een plakkerig laagje te voorkomen.
Stap 2: gebruik één kleur nagellak om de bovenkant van je zonnebril mee te lakken. Verwijder de tape pas als de nagellak helemaal opgedroogd is.
Stap 3: lak de onderste helft van je zonnebril met de andere kleur nagellak.


Tip: als de nagellak opgedroogd is, kun je je zonnebril nog een finishing touch geven door er een topcoat over heen te lakken. Dit zorgt voor extra bescherming en glans.

Look #2
Stap 1: pak het begin van één kleur draad en lijm dit vast aan de binnenkant van het pootje van je zonnebril. Plak hem zo dicht mogelijk tegen de schroef aan.
Stap 2: wikkel het draad strak om het pootje heen. Na een klein stukje met dezelfde kleur, kun je hem afknippen en het uiteinde vastplakken aan de binnenkant van het pootje.
Stap 3: herhaal de bovenste stappen met de andere kleuren.


Tip: je kunt experimenteren met verschillende kleuren en breedtes. Hoe meer kleuren je gebruikt, hoe vrolijker je zonnebril wordt! 

Lees ook: DIY - rugzak

Foto: Dolly.com.au

Tell us what you think

Welke look vind jij het leukst?

    •  
    •  

7Reacties

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!