Het is gelukkig oké…

Het is gelukkig oké…

26-02-2015 - Je bent gek op blogs lezen en besluit na lang wikken en wegen om er zelf één te beginnen. Alleen na een maandje houd je het al voor gezien, jij bent te druk met het lezen van andere blogs! Herkenbaar? Lees verder voor nog meer herkenbare stuff.


Gelukkig is het oké om…

… een hoedje te kopen omdat het bij andere girls zo geweldig staat, maar hem zelf niet op te doen.

… terug te verlangen naar je basisschooltijd, waarin het enige waar je je druk om maakte was bij wie je die middag ging spelen.

… je vriendje te vragen of hij je wil helpen met het krullen/steilen van je haar.

… tijdens een high tea geen thee te drinken omdat je daar niet van houdt.

… stiekem het roddelblaadje van je oma door te bladeren.

… jezelf te googelen.

… af en toe nog zin te hebben om met Barbies te spelen.

… af te spreken met je BFF dat jullie later samen in het bejaardentehuis gaan zitten.

… altijd op de hoogte te zijn van alle celeb-nieuwtjes.

… een shirtje met het prijskaartje er nog aan in de kast te hebben hangen.

… het geweldig te vinden als je ouders een avondje weggaan en jij alleen thuis bent.

… een bh te kopen die nog een beetje te groot is omdat je er zo graag eentje wilt hebben. Kopen op de groei toch?

… elk jaar het vriendschapsjubileum van jouw en je BFF te vieren.

… je vakantie, nog voordat deze begonnen is, al helemaal volgepland te hebben met leuke afspraken. Hmm, en waar is die chilldag om uit te rusten dan?

… elke week met jezelf afspreken dat je je kamer gaat opruimen om het vervolgens weer een week uit te stellen. Die kamer loopt niet weg, toch?

 

Lees meer: Het is gelukkig oké...

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Waar herken jij je het meeste in?

  •  

13Reacties

 • LovePete<3 Thu 26 Feb '15 16:25

  Reactie: Ik herken...
  Reageer!
  het geweldig te vinden als je ouders een avondje weggaan en jij alleen thuis bent. elke week met jezelf afspreken dat je je kamer gaat opruimen om het vervolgens weer een week uit te stellen.

  Dit is niet ok!

 • XOXOGirl Thu 26 Feb '15 16:48

  Reactie: Ik herken...
  Reageer!
  Basisschooltijd, m'n vriendje vragen helpen met m'n haar (hij was vroeger emo haha dus hij weet nog wel hoe je haren moet stijlen ), googelen, heel soms zin om m'n Barbies weer te pakken haha, samen met m'n BFF in een bejaardenhuis te belanden, shirt met prijskaartje, blij te zijn als m'n ouders weg zijn en een vol geplande vakantie!

  Dit is niet ok!

 • nagellakloverr<3 Thu 26 Feb '15 17:04

  Reactie: Ik herken...
  Reageer!
  terug te verlangen naar de basisschool, geen thee te drinken, jezelf te googelen, shirtje met prijskaartje, ouders avondje weg, kamer opruimen

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Thu 26 Feb '15 17:18

  Reactie: Ik herken...
  Reageer!
  Jezlef te googelen en kamer opruimen uitstellen

  Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Thu 26 Feb '15 17:19

   Die van blog en gewellidg vinden als je alleen thuis bent

   Dit is niet ok!

 • xx lali xx Thu 26 Feb '15 17:22

  Reactie: Ik herken...
  Reageer!
  alles eigenlij hhi

  Dit is niet ok!

 • Miss . Styles Thu 26 Feb '15 17:50

  Reactie: Ik herken...
  Reageer!
  … een hoedje te kopen omdat het bij andere girls zo geweldig staat, maar hem zelf niet op te doen. … terug te verlangen naar je basisschooltijd, waarin het enige waar je je druk om maakte was bij wie je die middag ging spelen. … je vriendje te vragen of hij je wil helpen met het krullen/steilen van je haar. … tijdens een high tea geen thee te drinken omdat je daar niet van houdt. … stiekem het roddelblaadje van je oma door te bladeren. … jezelf te googelen. … af te spreken met je BFF dat jullie later samen in het bejaardentehuis gaan zitten. … altijd op de hoogte te zijn van alle celeb-nieuwtjes. … een shirtje met het prijskaartje er nog aan in de kast te hebben hangen. … het geweldig te vinden als je ouders een avondje weggaan en jij alleen thuis bent. … een bh te kopen die nog een beetje te groot is omdat je er zo graag eentje wilt hebben. Kopen op de groei toch? … elk jaar het vriendschapsjubileum van jouw en je BFF te vieren. … je vakantie, nog voordat deze begonnen is, al helemaal volgepland te hebben met leuke afspraken. Hmm, en waar is die chilldag om uit te rusten dan? … elke week met jezelf afspreken dat je je kamer gaat opruimen om het vervolgens weer een week uit te stellen. Die kamer loopt niet weg, toch?

  Dit is niet ok!

 • pastel_unicornx Thu 26 Feb '15 18:46

  Reactie: Ik herken...
  Reageer!
  Terug verlangen naar basisschooltijd, barbies spelen XD en kamer opruimen

  Dit is niet ok!

 • MirjamxlovexBeauty Fri 27 Feb '15 13:21

  Reactie: Ik herken...
  Reageer!
  terug te verlangen naar je basisschooltijd, waarin het enige waar je je druk om maakte was bij wie je die middag ging spelen jezelf te googelen een shirtje met het prijskaartje er nog aan in de kast te hebben hangen een bh te kopen die nog een beetje te groot is omdat je er zo graag eentje wilt hebben. Kopen op de groei toch? elke week met jezelf afspreken dat je je kamer gaat opruimen om het vervolgens weer een week uit te stellen. Die kamer loopt niet weg, toch?

  Dit is niet ok!

 • Tessax Fri 27 Feb '15 16:24

  Reactie: Ik herken...
  Reageer!
  Die 2e is zo herkenbaar(':

  Dit is niet ok!

 • ILoveJustinBieber. Fri 27 Feb '15 18:55

  Reactie: Ik herken...
  Reageer!
  terug te verlangen naar je basisschooltijd, waarin het enige waar je je druk om maakte was bij wie je die middag ging spelen. stiekem het roddelblaadje van je oma door te bladeren. jezelf te googelen. af en toe nog zin te hebben om met Barbies te spelen. altijd op de hoogte te zijn van alle celeb-nieuwtjes.

  Dit is niet ok!

 • lonelywanderer Fri 27 Feb '15 23:09

  Reactie: Ik herken...
  Reageer!
  blog beginnen, maar snel weer niets posten; hoedje kopen, maar hem niet dragen; terug verlangen naar de basisschooltijd; het roddelblaadje van oma doorbladeren; jezelf googlen; soms zin hebben om met Barbies te spelen; altijd op de hoogte zijn van celeb-nieuwtjes; geweldig vinden als je ouders een avondje uitgaan en jij home alone bent; vakantie volplannen; elke week uitstellen om mijn kamer op te ruimen

  Dit is niet ok!

 • Dancing-Queen Fri 27 Feb '15 23:42

  Reactie: Ik herken...
  Reageer!
  Je vriendje te vragen om te helpen met het steilen van je haar. Af en toe nog zin hebben om met barbies te spelen hahaha childhood memories. Je vakantie voordat hij is al helemaal volgepland te hebben. Elke week met jezelf af te spreken je kamer op te ruimen.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: