10 leuke (gratis) dingen om te doen met je vriendinnen

10 leuke (gratis) dingen om te doen met je vriendinnen

14-06-2015 - De zomervakantie komt er al weer bijna aan. Die lange vrije weken zijn heerlijk, maar soms kun je je best vervelen. GIRLZ to the rescue, want we hebben een paar leuke (gratis) dingen op een rijtje gezet die je met je vriendinnen zou kunnen gaan doen.


#1. Een blog beginnen
Schrijven jij en je BFF graag? Begin samen een blog en schrijf over de onderwerpen die jullie het leukst vinden! Wordt het een beautyblog, modeblog of juist een nieuwtjesblog? Jullie beslissen! Er zijn talloze websites te vinden waarmee je binnen een paar klikken een eigen blog hebt aangemaakt. Het enige wat jullie nodig hebben zijn een computer en een internetverbinding.

#2. Elkaar opmaken
Draag jij eigenlijk altijd dezelfde make-up? Dan is dit het perfecte moment om je make-up skills te verbeteren door op elkaar te oefenen. Zoek op YouTube wat tutorials op en probeer deze na te maken. Tover een smoky eye op de ogen van je BFF, of geef jezelf een beachy summer glow met bronzer.

#3. Kamperen in de achtertuin
The next level van sleepovers! Zet een tentje op in de tuin en sleep al jullie kussens en dekentjes daar naartoe. Zorg voor lekkere hapjes en wat drankjes en kampeer gezellig een nachtje in eigen tuin terwijl jullie úúúrenlang kletsen.

#4. Een kledingruil party houden
Laat iedereen een gelijk aantal items uit haar kast meenemen, zoals miskopen of kleren die ze niet meer dragen. Gooi alle kleren op een hoop. Nu is het de bedoeling dat je kijkt of er nog leuke items voor je tussen de stapel zitten die je vriendinnen niet meer willen hebben. Wie weet met wat voor pareltjes je naar huis gaat!

#5. Knutselen
Weet je nog hoe leuk het was om vroeger te knutselen? Nu kan dat nog steeds! Kijk bijvoorbeeld in de nieuwe GIRLZ naar de DIY en ga deze maken! Verzamel allerlei stuff bij elkaar die je kunt gebruiken voor de DIY. Leuke lintjes, kraaltjes en glitters komen altijd wel van pas.

#6. Vrijwilligerswerk
Help een handje mee in het asiel met de dieren verzorgen. Oké, jullie moeten waarschijnlijk ook helpen met schoonmaken, maar wie weet mag je wel de honden uitlaten of de katten knuffelen en met ze spelen. Geen asiel in de buurt? No problem, vraag of jullie de hond van je buurman uit mogen laten!

Lees ook: Anti-verveel tips voor thuis

#7. Beautydagje
Zijn jullie gek op beauty? Houd dan een beautymiddagje! Duik de kast in en maak maskertjes met alles wat je in huis hebt. Denk bijvoorbeeld aan geprakte banaan en avocado, of een masker van yoghurt en honing. Wedden dat jullie daarna superzachte flawless huidjes hebben? Om het af te maken geven jullie jezelf een pedicure met mooie gelakte nageltjes.

#8. Spelletjes
Oude bordspelletjes zijn fun! Haal alle spelletjes uit de kast en speel samen met je BFF’s een potje Monopoly.

#9. Fotoshoot
Selfie time! Organiseer samen met je BFF’s een fotoshoot! Je houdt er meteen een leuke profielfoto aan over en de foto’s zijn een leuke herinnering aan jullie vriendschap. En hoe meer foto’s je hebt, hoe beter.

#10. Zwemmen
Ga samen met je BFF’s een dagje naar het strand of naar het zwembad. Trek jullie bikini's aan en relax samen in het zwembad. En niets leukers dan vanaf je handdoekje naar leuke jongens gluren, toch?

Lees ook: Leuke apps voor een girls night!

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Wat doe jij graag met je BFF's?

  •  

10Reacties

 • MeisjeAnoniemx Sun 14 Jun '15 12:05

  Reactie: Dat is...
  Reageer!
  ...shoppen!

  Dit is niet ok!

 • Little Monster 1 Sun 14 Jun '15 14:34

  Reactie: Dat is...
  Reageer!
  Winkelen en heel veel kletsen

  Dit is niet ok!

 • XOXOGirl Sun 14 Jun '15 14:55

  Reactie: Dat is...
  Reageer!
  Zwemmen, opmaken, shoppen maar beetje hangen is ook goed

  Dit is niet ok!

 • JustinBieberJBBelieber4ever!!!! Sun 14 Jun '15 16:00

  Reactie: Dat is...
  Reageer!
  Zwemme en chille

  Dit is niet ok!

 • pastel_unicornx Sun 14 Jun '15 17:46

  Reactie: Dat is...
  Reageer!
  Zwemmen en gewoon gezellig kletsen. Ik heb ook wel eens met een vriendin gekampeerd in de tuin

  Dit is niet ok!

 • Dedicated Mon 15 Jun '15 09:09

  Reactie: Dat is...
  Reageer!
  Films kijken en sleepovers met veel snacks

  Dit is niet ok!

 • Dancing-Queen Mon 15 Jun '15 10:39

  Reactie: Dat is...
  Reageer!
  Fotoshoots,films kijken,shoppen,dansen,sleepovers en uitgaan

  Dit is niet ok!

 • anoniempjee♥ Mon 15 Jun '15 10:57

  Reactie: Dat is...
  Reageer!
  Ik heb in principe maar een bff waar ik echt alles mee doe met haar ga ik het liefste zwemmen, shoppen, naar feestjes, bij elkaar slapen, elkaar opmaken, veel kletsen & natuurlijk afspreken.Met haar deel ik echt alles

  Dit is niet ok!

 • angeliqtje Mon 15 Jun '15 17:37

  Reactie: Dat is...
  Reageer!
  shoppen, kletsen, naar kfc gaan en buiten chillen

  Dit is niet ok!

 • misspiggyxx<3 Mon 15 Jun '15 20:10

  Reactie: Dat is...
  Reageer!
  shoppen? neee bah, ik doe mijn klompen wel aan en ga gezellig met mijn bff de 200 koeien melken! kamperen in het weiland, in de zomervakantie ieder een eigen kalf tam maken en wedstrijden doen, primaaa logeerpartijtjes, half 6 er uit om jaja de koeien te melken hahaha

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: