5 tips voor een last minute surprise

5 tips voor een last minute surprise

05-12-2015 - Vanavond is het al sinterklaasavond, dat betekent pepernoten, chocolademelk, cadeautjes en.. oh ja een surprise! Ben je nog niet aan jouw surprise begonnen, no stress. Check gewoon deze vijf leuke, snelle en makkelijke surprise tips.


Inpakken
Je kunt van je cadeau zelf al een surprise maken. Pak eerst je cadeautje in gewoon papier in en maak dan een vlecht van verschillende kleuren papier. Die wikkel je strak om je cadeautje heen en plak je vast met doorzichtig plakband. Voor een autofan maak je met grijs papier een weg op je cadeautje. Teken met een zwarte stift de strepen op de weg en zet er een speelgoedautootje op. 

Wil je liever een grap uithalen op sinterklaasavond? Dan  kun je je cadeautje inpakken met de juiste naam erop, daarna je cadeau nog een keer inpakken met een andere naam erop, enzovoort. Zo blijft jouw familie het cadeau doorgeven, terwijl jij al weet bij wie het uiteindelijk belandt.

Speurtocht
Een surprise hoeft helemaal niet van karton of papier-maché te zijn. Je kunt ook een speurtocht in de woonkamer uitzetten!  Begin  bijvoorbeeld in het gedicht met de hint: ‘Het is hier erg warm’. De volgende hint is dan te vinden in de oven. Dit gaat net zo lang door, tot je cadeau bij je lootje uitkomt.

Liedje
Schrijf je gedicht op de melodie van de favo song van je lootje. Tijdens pakjesavond kun je de tekst in je eentje voordragen, of je print hem uit zodat iedereen mee kan zingen! Zo heb je je surprise en gedicht in één. Supercool!

Lees ook: 10 surprisecadeaus onder de 10 euro

Vieze surprise
Je kunt natuurlijk ook voor de vieze surprise gaan. Rol je cadeautje dan helemaal in plakband, of doe het in een waterdicht zakje.  Pak een emmer  en vul die met alles wat je maar kunt vinden (stroop, gel, lijm). Nu moet jouw lootje met zijn blote handen het  cadeau zoeken  in deze smurrie. Gegarandeerd dat de rest van de familie dubbel ligt van het lachen. Maar pas op dat je volgend jaar niet wordt teruggepakt!

Melkpak
Heb je nog een melkpak in de koelkast staan? Gooi dit leeg en knutsel er een vogelhuisje, vliegtuig of Sinterklaasboot van.

 

Lees ook: 10 redenen waarom we zo van Sinterklaas houden

Foto: We Heart it, Pinterest

Tell us what you think

Wat vind jij de beste last minute surprise?

  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Sat 5 Dec '15 11:11

  Reactie: Ik vind...
  Reageer!
  Het vogelhuisje

  Dit is niet ok!

 • MirjamxlovexBeauty Sat 5 Dec '15 11:14

  Reactie: Ik vind...
  Reageer!
  speurtocht en melkpak

  Dit is niet ok!

 • Dilara Knowles Sat 5 Dec '15 11:42

  Reactie: Ik vind...
  Reageer!
  Die van heel veel keer inpakken met verschillende namen erop haha! Die is echt goed! Ga ik ook een keer doen denk ik

  Dit is niet ok!

 • XMusicxGirlX Sat 5 Dec '15 12:25

  Reactie: Ik vind...
  Reageer!
  dat vliegtuigje

  Dit is niet ok!

 • Dancing-Queen Sun 6 Dec '15 19:02

  Reactie: Ik vind...
  Reageer!
  Vogel huisje

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: