Wat zegt jouw mascara over jou?

Wat zegt jouw mascara over jou?

09-12-2015 - Falsh lash effect, extra vol, extra krul, gewoon een laagje of misschien zelfs wel helemaal niet: bijna elke girl heeft wel een favo manier om haar mascara te gebruiken. Maar wat verraadt jouw mascaragebruik over je karakter? Check ’t hier!


Niets
What you see is what you get bij jou. Jij draagt geen mascara en dat vind je helemaal prima. Jij bent lekker wie je bent en dat zullen mensen weten ook! Soms ben je een tikkeltje te direct in wat je zegt, maar eigenlijk vinden veel mensen dat wel fijn. Jouw BFF hoeft nooit te raden of je boos op haar bent en waarom dat dan is: dat vertel je haar gewoon meteen. Helemaal fijn: je maakt het dan ook weer supersnel goed.

Eén laagje
Dat jij mascara draagt valt pas op als mensen echt goed kijken, want jij draagt een heel subtiel laagje, zodat je ogen net iets beter uitkomen. Dat past perfect bij jou, want jij bent een heel lieve girl die best een beetje shy kan zijn. Je houdt er niet van om superveel aandacht te krijgen en blijft liever een beetje op de achtergrond. Daar ontdekken mensen dan wel weer heel snel dat jij een supercute en betrouwbare friend bent. Als jij eenmaal bevriend bent met iemand, sta je altijd klaar voor diegene.

Lees ook: Wat zeggen jouw favo oorbellen over jou?

Superlang falsh lash effect
Jouw wimpers zijn huge, want je smeert ze elke ochtend vol met tenminste drie lagen mascara met falsh lash effect. Bovendien ben je nooit te beroerd om ze tussendoor op school nog een keertje bij te werken, want jouw ogen moeten wel stralen. Jij bent er dan ook dol op om lekker op te vallen. Het kan je niets schelen dat mensen naar je kijken: dat vind je juist alleen maar leuk! Het liefste rock je elke stage en aan je vriendinnen heb jij altijd wel een goed verhaal te vertellen, zodat jij weer lekker in het middelpunt van de belangstelling staat!

Panda
Veranderen jouw ogen gedurende de dag langzaam in smokey eyes omdat je mascara dan begint uit te lopen? Dan ben jij een nonchalant type dat het niet nodig vindt om dingen supernauwkeurig te doen. Als je look ’s ochtends maar klopt, vind je het prima. Je bent echt een beetje te lazy om een hele berg make-up naar school te slepen en dat zie je ook wel in andere dingen… Soms vergeet je die een huiswerkopdracht en dat cadeautje voor je moeder moet je ook nog ‘even’ kopen na schooltijd. No problem, want jij bent ook een superrelaxte girl die zich niet snel druk maakt over dingen. Daardoor is het voor anderen meestal hartstikke chill om met jou om te gaan.

Lees ook: Wat zegt jouw kamer over jou?

 

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Wat zegt jouw mascara over jou?

  •  

7Reacties

 • tijgerpower Wed 9 Dec '15 13:29

  Reactie: Dat ik...
  Reageer!
  Superlang falsh lash effect Jouw wimpers zijn huge, want je smeert ze elke ochtend vol met tenminste drie lagen mascara met falsh lash effect. Bovendien ben je nooit te beroerd om ze tussendoor op school nog een keertje bij te werken, want jouw ogen moeten wel stralen. Jij bent er dan ook dol op om lekker op te vallen. Het kan je niets schelen dat mensen naar je kijken: dat vind je juist alleen maar leuk! Het liefste rock je elke stage en aan je vriendinnen heb jij altijd wel een goed verhaal te vertellen, zodat jij weer lekker in het middelpunt van de belangstelling staat!

  Dit is niet ok!

 • Sanneeee Wed 9 Dec '15 16:21

  Reactie: Dat ik...
  Reageer!
  van de falsh lash effect alleen niet dat ik het nog bijwerk

  Dit is niet ok!

 • XOXOGirl Wed 9 Dec '15 16:22

  Reactie: Dat ik...
  Reageer!
  Superflash lash en panda. Ik werk het wel bij maar bn ook nonchalant en sta in het middelpunt. Hb graag zwarte ogen met lange wimpers en eyeliner en oogpotlood.

  Dit is niet ok!

 • Tess xoxo Fri 11 Dec '15 14:16

  Reactie: Dat ik...
  Reageer!
  Niets of super falsh effect niets past de beschrijving beter bij mij maar toch draag ik wel het vaakst mascara de laatste tijd wel veel meer dan eerst soms met eyeliner

  Dit is niet ok!

 • Dancing-Queen Sat 12 Dec '15 09:45

  Reactie: Dat ik...
  Reageer!
  Dat ik lekker ben wie ik ben en dat klopt

  Dit is niet ok!

 • MirjamxlovexBeauty Sat 12 Dec '15 11:08

  Reactie: Dat ik...
  Reageer!
  lief, verlegen en klaar sta voor friends en dat klopt helemaal

  Dit is niet ok!

 • KrisHoForever Mon 14 Dec '15 20:21

  Reactie: Dat ik...
  Reageer!
  Krystal

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!