Andere manieren om beautyproducten te gebruiken

Andere manieren om beautyproducten te gebruiken

31-12-2015 - Gebruik jij je beautyproducten alleen waarvoor ze bedoeld zijn? Zonde! De meeste beautyproducten zijn namelijk hartstikke multifunctioneel. Check snel deze tips om je beautyproducten op een andere manier te gebruiken!


#1. Parfum als nagellakremover
Het lijkt wel alsof de nagellakremover altijd op is als je hem het hardst nodig hebt. Maar geen paniek! Je kunt namelijk jouw parfum als remover gebruiken. Spray parfum op je nagellak en verwijder het met een watje. Het is waarschijnlijk wel de duurste oplossing ooit om je nagels clean te krijgen...

Lees ook: 8 tekenen dat je verslaafd bent aan make-up

#2. Lipstick als blush
Je hebt even geen blush, what to do? Gebruik lipstick als blush! Neem een niet te felle lipstick en stip hem op je wangen. Blend hem daarna goed in met je vinger. Je kunt de lipstick hierna ook voor je lippen gebruiken.

#3. Concealer als lipbasis
Je kunt concealer prima gebruiken als basis voor je lippen. Dep wat concealer op je lippen en breng daarna je lipstick aan. De concealer  zorgt ervoor dat de kleur van de lipstick beter uitkomt en dat de lipstick langer blijft zitten.

#4. Lippenbalsem als wenkbrauwgel
Heb jij wenkbrauwen à la Cara Delevingne? Breng dan wat lippenbalsem op je wenkbrauwen aan. Dit zorgt ervoor dat je wenkbrauwhaartjes heel de dag goed staan!

#5. Oogschaduw
Je  kunt je matte bruine oogschaduw als bronzer of wenkbrauwpoeder gebruiken. Je  shiny oogschaduw doet ’t dan weer hartstikke goed als highlighter. Als je gaat highlighten is het wel belangrijk dat je huid niet glittert maar glimt. Kies hiervoor dus de goede oogschaduw uit!

#6. Te donkere of te lichte foudation
Het overkomt iedereen wel eens: je koopt de verkeerde kleur foundation. Je ziet eruit alsof je net 15 uur onder een zonnebank hebt gelegen, of alsof je al jaren geen zon meer hebt gezien... No worries! Een te donkere foundation is super handig om mee te shapen. Een iets te lichte foundation kun je prima als concealer gebruiken.

Lees ook: Pas begonnen met make-up? 10 beginners tips!

 
Foto: We Heart It

Tell us what you think

Welke tips vind jij het leukst?

  •  

2Reacties

 • Amsterdammertjex Thu 31 Dec '15 12:30

  Reactie: Ik vind...
  Reageer!
  Kdenk niet dat je dit moet doen.. de eerste is wel slim maar een beauty product is speciaal gemaakt voor een bepaald deel van je gezicht dan is t niet slim om voor iets anders te gebruiken maar dat mag je zelf weten

  Dit is niet ok!

 • anoniempjee♥ Fri 1 Jan '16 23:15

  Reactie: Ik vind...
  Reageer!
  Het persoonlijk niet verstandig om beautyproducten te gebruiken voor iets anders dan waar het voor bedoeld is, bedoel dan moet je maar een keer extra naar de winkel om iets te halen maar dat kan een keer gebeuren,dus nee ik denk dat ik geen van deze beautyproducten als tip ga gebruiken

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!