Wat zegt jouw profielfoto over jou?

Wat zegt jouw profielfoto over jou?

22-02-2016 - Uren kun je ermee bezig zijn: het kiezen van de perfecte profielfoto. Insta, Facebook, Snapchat… overal heb je er eentje nodig. Wat zeggen jouw profielpics eigenlijk over jou? Je leest het hier!


Duckface: Haters gonna hate, maar jij doet nog steeds lekker een duckface. Want hallo, door je lippen een beetje te tuiten, sta jij beeldig op de foto. En dat vind jij best belangrijk. Meiden die voor een duckface kiezen, houden namelijk wel van een beetje aandacht én glamour. Enne… je gaat het natuurlijk nooit toegeven, maar stiekem houd jij bij hoeveel mensen jouw foto liken. Kun je je al een beetje voorbereiden op hoe het straks is als jij superfamous bent.

Met je vriendje: Jij bent verliefd en wilt iedereen laten zien dat de allerleukste boy van het universum nu helemaal van jou is. Wraawh! Dat je besties een beetje misselijk worden van jullie verliefde blik, kan je even helemaal niets schelen. Hij is gewoon té leuk.

Met een afgeknipt hoofd: Naast jouw hoofd zie je nog net de wang van je BFF. Eigenlijk stonden jullie samen op deze pic, maar toen je zag dat jij er wel errug mooi op stond, heb je haar er even afgeknipt. Jij bent dan ook een echte doener. Voor elk probleem weet jij een oplossing. Soms pakt die niet helemaal netjes uit (het restje wang), maar je bent in elk geval nooit bang om een beslissing te nemen.

Lees ook: 8 tips om perfecte selfies te maken

Met je vrienden: Als een onbekende een kijkje op jouw profiel neemt, weet-ie nog niet hoe jij eruitziet. Jij staat namelijk met al je friends op je profielpic. Supergezellig, maarre… wie ben jij nou eigenlijk? Soms weet je dat zelf ook niet helemaal, want het lijkt wel alsof je bij elke vriendin weer net iemand anders bent. Gelukkig heb je wel altijd superfun met ze!

Alleen je kleding: Van je kaak is nog net een randje te zien, maar verder moeten je vrienden het doen met een foto van je outfit. Tja, jij bent gewoon een mysterious girl die zich graag een beetje verstopt. Mensen moeten misschien een beetje moeite doen om jou te leren kennen, maar daarna ben je wel supertrouw aan ze.

Fotoshoot-pic: Jij pakt dingen graag grondig aan, dus ook je profielfoto. Als echte perfectionist heb je een professionele shoot gehad, waarvan je nu de mooiste pic als profielfoto hebt. Waarschijnlijk heb je ‘m al wel even, want wisselen doe jij alleen als je een foto hebt die net zo mooi is.

Foto van vroegâh: Aaah, wat was jij een schattige peuter! Dat kan iedereen zien, want op je profielfoto ben je drie jaar oud. Misschien gebruik je deze pic alleen omdat-ie echt té schattig is, maar sommige girls die een oude foto van zichzelf gebruiken, zijn stiekem niet zo tevreden met hun looks van nu. En dat is nergens voor nodig, want ook nu valt er vast een übercute foto van jou te maken.

Lees ook: Wat zeggen jouw selfies over jou?

 

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Wat voor profielfoto heb jij?

    •  

12Reacties

Inloggen

of log in via: