De 5 leukste 1 april pranks

De 5 leukste 1 april pranks

01-04-2016 - Word jij op 1 april altijd beetgenomen door de boys uit jouw klas? Trap jij in alle grapjes? Dan is het dit jaar tijd om ze keihard terug te pakken! Check snel deze vijf pranks, zodat jij dit jaar de lolbroek van de klas bent.


#1. De “je moet je melden bij de rector”-grap
Hoe grappig is het als je tegen de vervelendste boy van de klas zegt dat hij zich moet melden bij de rector? Als hij zich vaker moet  melden, trapt hij hier zeker weten in! Deze prank kun je in de pauze uithalen of eventueel in de les als je de docent meekrijgt in het complot.

#2. De docentengrap
Hetzelfde kun je natuurlijk uithalen bij de docent van je huidige les! Zeg tegen je docent dat een andere docent hem/haar zoekt. Sowieso moet de hele klas lachen als hij/zij weer terugkomt!

Lees ook: 5 series met hotte boys

#3. De wisseltruc
Als jouw docent nog schrijft op een bord met krijtjes, is het natuurlijk supergrappig om de krijtjes om te wisselen voor dropkrijtjes. Wedden dat-ie niets doorheeft?!

Als je docent aantekeningen maakt op een whiteboard is het heel grappig om de stiften te verwisselen met watervaste stiften. Die krijgt de docent er met deze tips wel weer netjes af.

#4. De badschuimgrap
Koop een flesje doorzichtig badschuim (of afwasmiddel) en doe een scheutje in de wc. Als iemand dan doortrekt komt er allemaal schuim omhoog! Lachen!

#5. De afstandsbediening
Veel afstandsbedieningen werken op verschillende soorten tv’s. Je kunt dus met jouw afstandsbediening de tv van je ouders, buren of vriendin laten zappen naar een andere zender of aan- en uit zetten.  Wedden dat ze hier niets van snappen?

Lees ook: 13x gekke weetjes

Foto: We Heart It, Giphy.com

Tell us what you think

Heb jij weleens een 1 aprilgrap uitgehaald?

  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Fri 1 Apr '16 12:43

  Reactie: Ja, namelijk...
  Reageer!
  ja ik ging met mij school vrienden niet naar de les maar uhh dat liep wel uit de hand want we moesten 2 uur nakomen..... maar ja

  Dit is niet ok!

 • preciousxschulf Fri 1 Apr '16 16:59

  Reactie: Ja, namelijk...
  Reageer!
  ik heb een keer tegen de docent gezegd dat de meisjes wc helemaal verstopt was toen ging hij de concergie halen en ze kwamen allemaal met een hele boel spullen en toen maakten ze de deur open zagen ze niks ik heb wel 2 uur moeten nablijven maar ja was het waard

  Dit is niet ok!

 • Dancing-Queen Fri 1 Apr '16 20:04

  Reactie: Nee, want...
  Reageer!
  Vind daar niks aan

  Dit is niet ok!

 • MirjamxlovexBeauty Sat 2 Apr '16 11:23

  Reactie: Nee, want...
  Reageer!
  geen zin

  Dit is niet ok!

 • Amsterdammertjex Sun 3 Apr '16 23:09

  Reactie: Nee, want...
  Reageer!
  Teen wolf

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: