Urban Outfitters moet pic met te dun model verwijderen

Urban Outfitters moet pic met te dun model verwijderen

16-01-2015 - Stoor jij je ook zo vaak aan foto’s van te dunne modellen op sites van kledingmerken? Je bent niet de enige! Urban Outfitters is nu zelfs verplicht een pic te verwijderen…


Te dun
De foto showt de onderkant van een model, in een donkerrode slip met zwarte slippen. Niets mis mee, zou je denken. Maar je hoeft niet goed te kijken om te zien dat het model wel héél erg dun is… De afstand tussen haar dijen is heel groot en ook haar benen en knieën zijn superdun.

Klacht
De ASA ontving een klacht over de foto en was het er helemaal mee eens. Net alsof alle girls die Urban Outfitters-kleding dragen zo’n figuur zouden moeten hebben. En bovendien is het ook nog eens superongezond. De pic is nu dan ook verwijderd en hopelijk volgen er meer (want de site heeft nog véél meer van dit soort foto’s…).

Lees ook: Dunne modellen - yes or no

Bron: BuzzFeed

Tell us what you think

Wat vind jij van de pic?

  •  
  •  
  •  
  •  

77Reacties

 • Anonymous

  Anoniem Fri 16 Jan '15 12:06

  Reactie: Ik vind het mooi
  Reageer!
  Als je dik bent ga toch ook niet zoon opdracht maken sorry hoor dikke mensen zijn gewoon lelijk en dit is ook veel beter voor de verkoop ik ben zelf ook onderbroekenmodel dus ik spreek uit ervaring

  Dit is niet ok!

  • (_kaylee_) Fri 16 Jan '15 12:36

   Mee eens

   Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Fri 16 Jan '15 12:52

   Echte schoonheid komt van binnen. Iets waar jij nog wat over kan leren. Nog veel plezier met jezelf uit te hongeren en andere meisjes in je ondergoed te stimuleren om ook vooral zichzelf uit te hongeren. Dat is namelijk het enige wat je doet.

   Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Fri 16 Jan '15 13:21

   Jullie zijn zooooo onervaren in de modellen weereld hoor je dun te zijn geen vete pad

   Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Fri 16 Jan '15 14:06

   Het is gewoon sletterig als je half naakt op de foto gaat just saying mijn mening dus stil

   Dit is niet ok!

  • Juultje_loves_fashion Fri 16 Jan '15 15:27

   ehh sorry hoor maar ik ben ook heel dun en ik honger mezelf niet uit! ik eet sochtends een volle bak creusli met yoghurt en rozijnen, fruit en koekjes op school, smiddags 2 volkoren boterhammen met kipfilet. en als ik thuis ben 2 stukken chocola, koekjes en een bakje chips, en savonds eet ik altijd mn hele bord leeg en soms eet ik gwn 2 borden als ik het heel lekker vind, ik kan eten echt niet laten staan en ik honger mezelf dus ook niet uit dus de conclusie: het slaat nergens op dat als iemand dun of heel dun is dat diegene dan anorexia ofzo heeft, het kan ook gewoon aan je bouw liggen dus mensen kap aub met dunne mensen af te zeiken want sommige zijn gwn jaloers of scheren alle dunne mensen over 1 kam waarvan ze denken dat ze allemaal ongezond zijn terwijl er heus wel een aantal tussen lopen die gewoon hartstikke gezond zijn, en voldoende eten. net zoals dat mensen over dikke mensen denken dat ze te veel snoepen of lui zijn dat is ook totale onzin er zitten ook een aantal dikke mensen tussen die gewoon hartstikke gezond eten en sporten

   Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Fri 16 Jan '15 17:46

   Niet alle dikke mensen zijn lelijk, en je hoeft ook niet zo heel dun te zijn om mooi te zijn. Te dun is ook niet mooi ! Ik ben heel blij dat je nu ook vaker reclames ziet met mensen die wat meer wegen en dat je ziet dat ook hun er goed uit zien in kleding en lingerie.

   Dit is niet ok!

  • Hariana Fri 16 Jan '15 19:58

   Boeit me eigenlijk ook niet*-*

   Dit is niet ok!

  • Hariana Fri 16 Jan '15 19:59

   Ps. JIJ BENT ZEKER WEER DEZELFDE BITCH DIE OP DIT SOORT DINGEN NEGATIEF REAGEERT

   Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Mon 19 Jan '15 16:50

   Hele dikke mensen zijn inderdaad niet mooi, maar hele dunne mensen ook niet, mijn mening dan... ik ben ook niet jaloers op iemands lichaam, want je moet blij zijn met wat je lichaam biedt, sommige zijn nou gebouwd zodat ze eten en dat ze gewoon niet aankomen en pas na heel veel eten een grammetje aan komen alsof zij er wat aan kunnen doen hetzelfde verhaal bij anderen sommige komen van een paar koekjes al heel veel aan en dat is echt super vervelend! dus wees blij met je gewicht en als je onzeker bent bedenk dan wel dat ieder lichaam anders is gebouwd en dat je vaak er niks tegen kan doen of je je zelf nou te dun of te dik vind gr. anoniem

   Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Sun 29 Mar '15 19:51

   Als iemand dik is, hoeft diegene niet persee lelijk te zijn. Er zijn genoeg dikke mensen die knap zijn XD

   Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Thu 6 Aug '15 22:51

   Volgens mij besef je niet eens hoeveel mensen je hier mee kan kwetsen. En dat je een onderbroekenmodel bent is niet zo 'cool', want er zijn namelijk veel nuttigere baantjes waar je meer aan hebt dan een onderbroek aan te trekken en een foto te maken die vervolgens toch weer bewerkt wordt. En ik vind het mooi als meisjes gwn zichzelf zijn, of ze dik of dun zijn en niet met meisjes te maken krijgen zoals jij.. Dit s ook redelijk een domme opmerking, want je ziet dat mensen slimmer zijn met hun opmerkingen dan jij bent..

   Dit is niet ok!

  • chielles Thu 6 Aug '15 23:15

   Ik weet niet hoor maar lingeriemodellen zijn dikker als gewone modellen just saying

   Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Thu 6 Aug '15 23:18

   Waarschijnlijk ben je zelf gewoon een vette pad

   Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Tue 11 Oct '16 16:39

   Anoniem, Ik snap dat je dikke mensen minder mooi vind maar sommige mensen zijn niet tevreden over zn uiterlijk maar kunnen er ook niks aan doen, ik ken een dun meisje die 3 zakken chips per week eet en niet aankomt en ikzelf sport heel veel, eet gezond en eet bijna geen koekjes enzo maar ik ben niet echt slank. Je kan niet altijd kiezen hoe je eruit ziet en dat is best gemeen wat je zei!

   Dit is niet ok!

 • mprinses1999 Fri 16 Jan '15 12:48

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
  Jeetje mens . Je laat je anderen niet bepalen over je uitereindelijk.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 16 Jan '15 12:56

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
  Ik zelf ben veel te zwaar omdat ik prednison slik helaas vind het ook niet mooi maar om mij daarom lelijk te noemen? Hiervoor deed ik ook modellen werk, maar hoefd nooit zo dun te zijn op ook niet voor grote merken.

  Dit is niet ok!

  • SuperKoekje Sun 29 Mar '15 19:56

   Echt stom dat die n00bs altijd zo denken: Dikke mensen zijn lelijk en dunne anorexia-grietjes zijn seaxy. Klopt echt niks van! Te dun is ook niet mooi, en al zeker niet als je ribbenkast bijna je huid laat openscheuren. Getver... En er zijn dikke mensen die supermooi zijn! Blijf positief. Xo

   Dit is niet ok!

 • Dancing-Queen Fri 16 Jan '15 13:56

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
  Wel echt te dun

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 16 Jan '15 14:03

  Reactie: Anders, namelijk…
  Reageer!
  Ik snap het wel en ik vindt het raar dat iemand zo een foto neemt

  Dit is niet ok!

 • NeymarJrLover♡ Fri 16 Jan '15 14:25

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
  hoe sommige hier op reageren slaat echt nergens op, een dikke pad? dat zijn toch geen woorden... vrouwen horen hou eenmaal rondingen te hebben! 'onderbroek model' word er gezegt. iemand die er ervaren in is zegt 'lingerie model'. maarja sommige mensen doen zich nou net iets anders voor als ze het anoniem zeggen. houd je zelf toch niet voor de gek en ben blij met wie je bent en hoe je eruit ziet!

  Dit is niet ok!

 • x5SOSgirlx Fri 16 Jan '15 15:10

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
  Anoniem ( eerste reactie) dat is zielig! Volere mensen zijn niet lelijk!! Ook al ben jij een model, je gaat niet zo over andere mensen zeggen! Iedereen is mooi zoals diegene is! Laat je niet onzeker maken daardoor.

  Dit is niet ok!

  • oreo-lovertje02 Sun 29 Mar '15 20:17

   echt hé, iedereen is mooi! of je nou wat voller bent of wat dunner!

   Dit is niet ok!

  • Amyyyyy Thu 6 Aug '15 22:55

   Waarschijnlijk is ze geen model, alleen probeert ze zo iets duidelijk te maken op een hele verkeerde manier. Redelijk zielig..

   Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 16 Jan '15 15:20

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
  Ik ben zelf ook erg dun (kan hier niks aan doen zit in de familie) maar de bovenbenen zijn echt te dun dat is echt niet gezond. Is dit trouwens gephotoshopt?

  Dit is niet ok!

 • Happycisa Fri 16 Jan '15 15:25

  Reactie: Mwa, ik zie eigenlijk niets
  Reageer!
  het is toch gewoon een normaal model....

  Dit is niet ok!

 • ThatsSoEmma Fri 16 Jan '15 15:28

  Reactie: Anders, namelijk…
  Reageer!
  Op het eerste gezicht zag ik eigenlijk niet dat dit model te dun zou zijn. Als je dan wat beter kijkt zie je wel dat de afstand tussen haar benen erg groot is. Maar misschien is dit wel gewoon hoe haar lichaam er 24/7 uitziet en dat zij er niks aan kan doen dat ze dun is. Modellen zijn nou eenmaal dun.

  Dit is niet ok!

 • Juultje_loves_fashion Fri 16 Jan '15 15:32

  Reactie: Ik vind het mooi
  Reageer!
  ik vind het hartstikke meevallen hoor ik ben ongeveer ook zo dun als het model op die foto en ik sla nooit maaltijden over en ik snoep ook best veel. dus het betekent niet meteen dat iedereen die dun is zichzelf uithongert hoor! soms kan het ook gwn aan je bouw liggen

  Dit is niet ok!

  • SamSmith Fri 16 Jan '15 15:35

   Dit dus eigenlijk. Ookal ben ik zelf niet zo dun, ik kan niet tegen mensen die dunne meiden meteen beoordelen tot "Anorexia patiënt".

   Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Tue 11 Oct '16 16:44

   Ik ben het met je eens hoor! De meeste mensen kiezen er niet zelf voor om echt dun te zijn, ik ben zelf niet echt slank, ookal vinden mijn vriendinnen dat wel, maar ik doe er alles aan om af te vallen, ik sport veel, eet heel gezond en snoep weinig, bij dunne mensen is dat waarschijnlijk andersom maar je kunt niet altijd kiezen hoe en wie je bent

   Dit is niet ok!

 • TheDirectioner Fri 16 Jan '15 15:32

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
  Ja oke, in de modellenwereld zijn mensen vaak dun. Veel meiden die ook zo willen zijn willen ook zo dun worden. Zij krijgen anorexia. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik vind dat ze daarom wel een iets vollere meid hadden kunnen kiezen. En ik ben het niet eens met de eerste reactie. Als meiden iets voller zijn maakt dat ze nog niet minderwaardig. We zijn toch allemaal gewoon uniek? Dan maakt het toch niet uit of je dik of dun bent.

  Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Mon 19 Jan '15 16:52

   precies maar hele dikke mensen zijn niet echt knap meestal, maar natuurlijk gaat het om het innerlijk maar hele dunne mensen zijn trouwens ook niet heel mooi hoor

   Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Sun 29 Mar '15 20:03

   Er zijn twee verschillende soorten dik: Mooi dik: Vollere benen, grotere billen, heupen die je nog ziet, duidelijke rondingen. En lelijk dik: Dikke benen, billen-die-zo-dik-zijn-dat het-niet-meer-mooi-is, heupen+taille die behoorlijk breed zijn,

   Dit is niet ok!

 • SamSmith Fri 16 Jan '15 15:33

  Reactie: Ik vind het mooi
  Reageer!
  ...Gaat het om deze foto? Want dan zie ik het probleem niet. Ik ken zo veel meiden die véél dunner dan dit zijn... Een figuur zoals deze zou ik ook wel willen.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 16 Jan '15 15:36

  Reactie: Ik vind het mooi
  Reageer!
  het kan ook gewoon zo zijn dat ze wijd met haar benen staat. dus tis niet zo dat ze te dun ofzo is. en trouwens ik vind dat ze een heel mooi figuur heeft, en als iemand zichzelf uithongert dacht ik dat diegene zo mager is dat je de vormen van die botten kan zien?? nou bij dit meisje valt dat hartstikke mee, ik heb nog veel erger gezien. en trouwens alsof sommige dikke mensen zo gezond zijn

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 16 Jan '15 15:53

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
  Dat wel het ziet er mooi uit maar dan heb je het verhaal erachter nog niet gezien. Vast anorexia zoo triest dit

  Dit is niet ok!

 • xxNika Fri 16 Jan '15 16:25

  Reactie: Ik vind het mooi
  Reageer!
  Elke model is zo ''dun'' en ik snap al helemaal niet waarom je gaat klagen over een foto. Straks gaan er allemaal dikke mensen poseren en daar wachten we niet op (geen haat tegenover de dikkere mensen)

  Dit is niet ok!

 • kleinduiveltje. Fri 16 Jan '15 16:34

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
  Ik vindt persoonlijk het model te dun, maar de meeste modellen zijn nu eenmaal dun. Als er ook 'normalere' body types modellen zouden zijn & plus size modellen. Zou dit allemaal geen probleem meer zijn. Ik zou het echt geweldig vinden als dat zou gebeuren, en mensen niet gedwongen worden om in magazine's & site's van kledingwinkels naar 'dunne' modellen te hoeven kijken. Iedereen is mooi in hun eigen manier, en dat moet ook gezien worden.

  Dit is niet ok!

 • Xpuckje_x Fri 16 Jan '15 16:45

  Reactie: Mwa, ik zie eigenlijk niets
  Reageer!
  ik zie eerlijk gezegd niet erg dat ze zooo dun is

  Dit is niet ok!

 • love NYC Fri 16 Jan '15 17:03

  Reactie: Ik vind het mooi
  Reageer!
  het model van de foto vind ik best mooi maar je kan ook te dun zijn

  Dit is niet ok!

 • Anoniem^^ Fri 16 Jan '15 17:32

  Reactie: Mwa, ik zie eigenlijk niets
  Reageer!
  valt ook wel weer mee hoor

  Dit is niet ok!

 • kerstengeltje Fri 16 Jan '15 17:36

  Reactie: Ik vind het mooi
  Reageer!
  Sorry maar dat vind ik

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 16 Jan '15 18:06

  Reactie: Anders, namelijk…
  Reageer!
  Het model is idd wel erg dun, maar om de foto te verwijderen is een beetje overdreven. Bovendien kan het de model ook onzeker maken.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 16 Jan '15 19:29

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
  echt niet mooi ik heb geleerd van mezelf door mijn eetstoornis dat het mooier is om rondingen te hebben

  Dit is niet ok!

 • lolifantje Fri 16 Jan '15 21:15

  Reactie: Anders, namelijk…
  Reageer!
  ik vind dat er modelen in elk tijdschrift van verschillende maten mogen zijn, dat zijn we toch allemaal. Ik krijg vaak complimentjes over men figuur. Maar ga ook geen mensen uitschelden of belachelijk maken die iets breder/dikker zijn. Dat sommigen het daar oneens mee zijn is te zien maar meid je bent dus een echte -10. Zelf vind ik modelen met bv. maatje m. een stuk moderner.

  Dit is niet ok!

 • Directionerrr<3 Fri 16 Jan '15 21:52

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
  Ik vind het echt belachelijk, er wordt gezegd dat er tegenwoordig geen skinny meiden meer worden gebruikt voor model enzo. Maar als je kijkt naar holland next top model enzo, zijn er nog steeds anorexia meiden. Een normaal meisje zoals ik met rondingen wordt aangezien als PLUS model, BELACHELIJK

  Dit is niet ok!

 • Anoniern Fri 16 Jan '15 23:29

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
 • xmuisje Sat 17 Jan '15 00:11

  Reactie: Mwa, ik zie eigenlijk niets
  Reageer!
  Ik vind het eigenlijk wel mee vallen en ik vind het best wel heel erg lullig om iemand 'te dun' te noemen want mensen hebben echt niet door dat dat net zo veel pijn kan doen als mensen 'te dik' noemen. Ik kan er bijvoorbeeld niks aan doen dat ik zo dun ben, en ik ben er zelf ook echt niet blij mee. Dus ik vind het een beetje hard

  Dit is niet ok!

 • cece|xx Sat 17 Jan '15 10:55

  Reactie: Anders, namelijk…
  Reageer!
  Wat maakt het uit? Mensen zeuren altijd. Als ze een dik persoon hadden gebruikt waren daar weer klachten over geweest. Het is gewoon nooit goed. En trouwens alsof alle dikke mensen alleen maar eten en dunne zih uithongeren. Dat is ook gewoon iets wat in je genen zit en daar kan je niks aan veranderen. De ene heeft dit en de andere dat.

  Dit is niet ok!

 • Dominiquexxxx Sat 17 Jan '15 11:51

  Reactie: Mwa, ik zie eigenlijk niets
  Reageer!
  she's my soulmate... ze is dun, maar zolang er geen anorexia achter zit is het oké... hoewel het verschrikkelijk is dat een heleboel meisjes door dit soort foto's wel aangezet worden tot minder eten...

  Dit is niet ok!

 • Lolootjez Sat 17 Jan '15 12:50

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
  Ik ben het ermee eens, maar is het geen Photoshop? En het hoeft niet perse ongezond te zijn hoor!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 17 Jan '15 13:23

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
  Ik ben zelf ook dik dus dat vint ik altijd vervelend om te zien

  Dit is niet ok!

 • pjeer Sat 17 Jan '15 20:48

  Reactie: Mwa, ik zie eigenlijk niets
  Reageer!
  Ik ben zelf ook zo slank, ik kan er niets aan doen Ik probeer aan te komen, maar dit lukt niet gemakkelijk. Ik begrijp wel heel goed waar de ophef over is ontstaan, die Urban Outfitters is erg goed in zich in de problemen werken...

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sat 17 Jan '15 23:03

  Reactie: Ik vind het mooi
  Reageer!
  Weetje wel nie hoe kk mooi veel meisjes zouden xa wel willen hoor mooi lang en dun valt goed in de smaak bij jongens...en oo ja trouwens de mensen die zeffe het kodel is te dun zijn gwn kk jaloers ouwe omdat ze zelf nie zon mooi figuur hebbe ik zweertje!!

  Dit is niet ok!

 • LeGleekFreak .. Cory Monteith ♥ Sun 18 Jan '15 00:07

  Reactie: Ik vind het mooi
  Reageer!
  Ik vind het mooi. Sorry hoor, maar ik snap dat wat vollere meiden niet benadeeld/gediscrimineerd mogen worden, maar dan moet datzelfde ook voor dunne meiden gelden. Heb zelf ook het figuur als het meisje in de foto en ik ben volkomen gezond

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 18 Jan '15 09:32

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
  Ik vind het juist wel mooi als meisjes wat voller zijn, niet perse dik maar we een buikje. Ik vind het er anders zo breekbaar uit zien

  Dit is niet ok!

 • MirjamxlovexBeauty Sun 18 Jan '15 10:58

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
  te dun en niet goed

  Dit is niet ok!

 • girlinlovex Sun 18 Jan '15 14:02

  Reactie: Anders, namelijk…
  Reageer!
  Sommige mensen eten heel erg veel, maar blijven dun. Ze kunnen er dus niks aan doen. Ik vind dat je jezelf niet moet uithongeren om model te worden, maar dat ze alleen mensen aannemen die van nature slank zijn of juist een maatje meer hebben. En meiden die er onzeker van worden, trek je er niks van aan je bent mooi zoals je bent

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 18 Jan '15 15:56

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
 • Anonymous

  Anoniem Sun 18 Jan '15 18:34

  Reactie: Ik vind het mooi
  Reageer!
  Te dik is ook niet mooi. Maar ik vind dat model van het plaatje hierboven helemaal niet super dun ik vind haar wel gewoon.

  Dit is niet ok!

 • Liefdeskoppelaarster Sun 18 Jan '15 19:09

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
  Ik vind het persoonlijk lelijk als je hun Ribben kan zien. Alsof ze nooit eten.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Mon 19 Jan '15 16:46

  Reactie: Ik vind het mooi
  Reageer!
  ik zal ook wel zo dun willen zijn, maar jaaa het is wel altijd zo dat het suuuper dunne modellen zijn

  Dit is niet ok!

 • XOXOGirl Mon 19 Jan '15 17:49

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
  Vind het lelijk

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 23 Jan '15 10:55

  Reactie: Mwa, ik zie eigenlijk niets
  Reageer!
 • Anonymous

  Anoniem Sat 24 Jan '15 18:08

  Reactie: Anders, namelijk…
  Reageer!
  aan de ene kant hebben jullie gelijk ze is te dun, maar kleding staat nou eenmaal mooier op dunne mensen. die genen die dit dan gaan gebruiken om zich er mee te vergelijken kiezen er zelf voor. iedereen heeft zijn eigen mening en daar heb ik respect voor maar zo ver te gaan om te zeggen dat het meisje op de foto te dun is en dan de foto te laten verwijderen gaat te ver. modellen horen nou eenmaal dun te zijn van mij mogen ze best wat voller maar meer niet stel dat er allemaal xl modellen zijn en meisjes dat als voorbeeld nemen is dat ook niet goed voor de gezondheid en het motiveert meisjes ook om af tevallen als ze wat dunner zijn toch?

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 1 Feb '15 22:43

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
  Ik ben zelf 11 jaar en ik weeg 50 kg! Ik ben dus wel een klein beetje te dik.. Maar dat model is echt wel veel te dun! En lelijk vind ik mezelf ook niet!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 1 Feb '15 22:46

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
  Ik vind het ook raar dat mensen je 'beoordelen' als dik of dun, want je kan toch ook gwn normaal zijn?

  Dit is niet ok!

 • Marisz.xo Wed 11 Feb '15 20:55

  Reactie: Mwa, ik zie eigenlijk niets
  Reageer!
  van de voorkant zie ik eigenlijk niet echt dat die zo dun is..

  Dit is niet ok!

 • f_lrks Tue 24 Feb '15 09:27

  Reactie: Ik vind het mooi
  Reageer!
  Ik ben nog veeel dunner dan dit model . Ik vind dr prachtig! Ik wou dat ik zoals haar was..

  Dit is niet ok!

 • SuperKoekje Sun 29 Mar '15 20:05

  Reactie: Anders, namelijk…
  Reageer!
  OMG... Ben ik hier de enige die weet dat ieder lichaam anders is en niemand perfect is, en ook niet helemaal 100% perfect kan zijn? Xo

  Dit is niet ok!

 • Flappa Sun 19 Apr '15 16:50

  Reactie: Het model is te dun
  Reageer!
  Ik vind het er echt gefotoshopt uitzien.

  Dit is niet ok!

 • ♥_♥ Thu 30 Apr '15 19:40

  Reactie: Anders, namelijk…
  Reageer!
  Ik vind die bollingen bij d'r bovenbeen een beetje raar maar ik vind sowieso dat je niet dun hoeft te zijn voor modellenwerk. Maar misschien is dit meisje wel dun van zichzelf? Gun hele dunne mensen ook modellenwerk. Aan de andere kant vind ik wel dat er meer wat dikkere/stevige mensen modellenwerk mogen doen. Dat zou gewoon beter zijn, want dan zien we dat het niet uitmaakt hoe je eruit ziet, want dan zijn er allemaal verschillende maar mooie modellen!

  Dit is niet ok!

 • hei.its.kay.x Mon 10 Aug '15 21:46

  Reactie: Mwa, ik zie eigenlijk niets
  Reageer!
  mij maakt het echt niet uit hoe het model eruit ziet

  Dit is niet ok!

 • Noomy Tue 25 Oct '16 12:10

  Reactie: Anders, namelijk…
  Reageer!
  Ik voel me beledigd omdat ik van nature zo dun ben.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: