7 tekenen dat je BFF eigenlijk gemeen is

7 tekenen dat je BFF eigenlijk gemeen is

06-08-2016 - Jullie doen superveel samen, zitten altijd naast elkaar in de les en vinken het ene na het andere friendship goal van jullie lijstje. Yep, jullie zijn echte besties! Of toch niet? Check hier zeven tekenen dat je BFF misbruik van je maakt.


#1. Ze praat alleen over zichzelf
Jullie hebben het altijd supergezellig, zolang het gesprek over haar gaat. Als jij eens iets over jezelf wilt vertellen, gaat het binnen twee minuten toch weer over… haar. Grom. Zelfs als je het hartstikke leuk vindt om naar haar verhalen te luisteren, is dit niet oké! Je mag best eens zeggen dat je het fijn vindt als zij ook naar jou luistert. En als ze dat dan niet doet, tja… dan weet je genoeg, toch?

#2. Ze steunt je niet
Jij maakt je al weken superdruk om die belangrijke wedstrijd die eraan komt, maar je vriendin is alleen maar chaggi dat je de avond ervoor niets leuks met haar wilt doen. Bedankt voor de steun, hè?

#3. Ze laat je komen als extraatje
Als iedereen heeft afgebeld en ze niemand anders mag vinden, dan mag jij langskomen. Vaak is het best wel gezellig, maar wees eens eerlijk: wil jij echt alleen gebeld worden als ze een uurtje ergens op haar vriendje zit te wachten?

Lees ook: 10 tekenen dat je BFF en jij uit elkaar zijn gegroeid

#4. Ze dumpt je als er iemand anders voorbij komt
Jullie zijn aan het praten, maar als er iemand anders bij komt staan, begint ze een gesprek met diegene en draait ze jou haar rug toe. Eh… hallo?! Jij wilt ook meepraten!

#5. Ze vertelt je geheimen door
Oké, je had niet gezegd dat je liever niet had dat ze tegen je crush zou zeggen dat jij niet kunt slapen zonder knuffel en met een duim in je mond, maar dat had ze echt best zelf kunnen bedenken. En nee, ze had ook al die roddels over jou echt niet door hoeven vertellen. Echt niet.

Lees ook: 10 tips om de beste BFF ever te zijn

#6. Ze laat je alles betalen
Altijd als jullie bij de kassa komen, heeft zij even geen geld. Kan of course een keer gebeuren, maar een BFF die honderd euro bij jou in de min staat, is gewoon niet tof.

#7. Ze reageert haar frustratie op jou af
Het is echt hartstikke sneu voor haar dat haar vakantielover nooit meer iets van zich laat horen, maar hallo, daar kun jij niets aan doen! En toch wordt ze boos op jou. So not fair…

Lees ook: 9 dingen die je zult herkennen als je een jongen als BFF hebt

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Heb jij een BFF?

  •  
  •  
  •  

8Reacties

 • MirjamxlovexBeauty Sat 6 Aug '16 11:24

  Reactie: Ja
  Reageer!
  en ze is superlief en luistert goed en steunt me ook goed

  Dit is niet ok!

 • Suzanne16 Sat 6 Aug '16 20:13

  Reactie: Dat weet ik eigenlijk niet
  Reageer!
  Idk zij heeft wel wat punten wat hier tussen staat #1, #4, #5 en # 7 doet zij bij mij, geen idee of het nog een goede vriendin is

  Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Fri 13 Jan '17 08:39

   Zij is zeker niet goed! Afscheid nemen van haar!

   Dit is niet ok!

 • Dancing-Queen Sun 7 Aug '16 06:05

  Reactie: Dat weet ik eigenlijk niet
  Reageer!
  Ik zie haar niet meer als bff want ze heeft wel een paar punten die hier opgenoemd staan: 2, 4 dat gebeurt voornamelijk als er weer een nieuw vriendje in beeld is. 7 dat is echt te erg en vaak gaan die frustraties ook echt helemaal nergens over.

  Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Wed 10 Aug '16 18:23

   dat is best gemeen... vooral nummer 4

   Dit is niet ok!

 • preciousxschulf Sun 7 Aug '16 18:46

  Reactie: Ja
  Reageer!
  En ze is een schat maar we gaan naar andere scholen dus ga ik haar niet zo vaak meer zien maar ja vriendschap overwint alles

  Dit is niet ok!

 • pony_lover Wed 10 Aug '16 18:22

  Reactie: Ja
  Reageer!
  we zijn nichtjes en ons hele leven lang al bff's

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 13 Jan '17 08:37

  Reactie: Ja
  Reageer!
  Dit is dus waarom ik met mijn exvriendin ben gekapt. Alles klopte in dit lijstje bij haar. Ze praatte alleen maar over zichzelf. Als ik verdrietig was, had ze ineens geen tijd meer voor me en was ze druk. Ze steunde me dus niet meer. Ze dreigde weleens mijn geheimen door te vertellen. En ohja, als ik niet deed wat zei wou, riep ze "Godverdomme!" Tegen me. En nu zat ze me ook nog te stalken, terwijl ik met haar halfjaar geleden ben gestopt.

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: