7 dingen waarover je best mag liegen tegen je BFF

7 dingen waarover je best mag liegen tegen je BFF

08-10-2015 - Natuurlijk ben jij altijd eerlijk tegen je BFF. Of nou ja... meestal dan, want over sommige dingen hoef je echt niet helemaal 100% eerlijk te zijn. Check snel deze 7 leugentjes om bestwil die jij gewoon mag vertellen!


#1. Ik vind jouw neus juist prachtig!
Je BFF is superonzeker over haar neus en eigenlijk vind jij hem ook wel een beetje aan de grote kant. Maar dat hoef je haar niet te zeggen! Benadruk liever dat jij haar neus helemaal niet op vindt vallen en dat ze prachtige ogen heeft. Jij zou het toch ook niet leuk vinden als je BFF zou zeggen dat je inderdaad best een grote kont hebt?

#2. Jouw crush is geweldig!
Eigenlijk vindt je haar nieuwe vriend slaapverwekkend, maar hij maakt je bestie heel gelukkig en daarom kun jij best faken dat je hem aardig vindt. Dat geldt natuurlijk niet als je op kilometers afstand aan ziet komen dat deze jongen je vriendin ontzettend gaat kwetsen. Dan kun je maar beter eerlijk vertellen dat je denkt dat ze een foute boy aan de haak heeft geslagen.

#3. Natuurlijk had jij gelijk!
Heeft je BFF ruzie met iemand die je niet kent? Dan is er niets mis mee om haar te steunen, ook als je niet precies weet of zij gelijk had of niet. Weet je wel zeker dat ze fout zit? Lieg dan liever niet, maar vertel je BFF voorzichtig dat je denkt dat de ruzie ook aan haar ligt.

#4. Ik was je verjaardag niet vergeten...
...ik was gewoon het beste verjaardagsplaatje aan het zoeken om je te feliciteren. Jij was he-le-maal vergeten dat vandaag een bijzondere dag is voor je BFF, maar dat hoef je haar natuurlijk niet te vertellen. Feliciteer haar alsnog met een epische verjaardagskaart en taart en ze zal denken dat je haar nog niet eerder hebt gefeliciteerd, omdat je aan het wachten was op dit moment.

Lees ook: 10 tekenen dat jij en je BFF uit elkaar zijn gegroeid

#5. Surprise!                
Als je een suprise party aan het organiseren bent, mag je natuurlijk liegen. Over alles.

#6. Nee, ik heb je ex niet gezien
Eigenlijk zag je hem net nog voorbij lopen, maar je weet hoe erg bestie van slag raakt als ze hem ziet. Waarom zou je haar van streek maken door te zeggen dat hij in de buurt is? Zolang ze hem zelf niet ziet, hoef jij ook niet over hem te beginnen.

#7. Dit heb ik altijd al willen hebben
Als je BFF speciaal voor jouw verjaardag een enorme fotocollage van jullie heeft gemaakt, hoef je niet meteen te zeggen dat je helemaal geen plaats hebt voor een schilderij van 3 bij 2 meter. Zij heeft moeite gedaan om voor jou een leuk cadeautje te kopen of maken, dus je kunt op z’n minst bedanken en zeggen dat je het een ‘origineel’ cadeau vindt.  

Lees ook: 10 tips om de beste BFF ever te zijn

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Waarover lieg jij wel eens tegen je BFF?

  •  

3Reacties

 • XOXOGirl Thu 8 Oct '15 16:03

  Reactie: Ik lieg wel eens over...
  Reageer!
  Alles behalve dat van de ex

  Dit is niet ok!

 • MirjamxlovexBeauty Sat 10 Oct '15 11:44

  Reactie: Ik lieg wel eens over...
  Reageer!
  nooit tegen mijn BFF

  Dit is niet ok!

 • Popcorntjes. Sun 11 Oct '15 12:24

  Reactie: Ik lieg wel eens over...
  Reageer!
  Nop geen BFF. tenminste heb er nu 2 hahaha maar we kennen elkaar pas net, (we zijn met zn drieën bff's) En eigenlijk liegen we nergens over, en ik lieg ook bijna niet (Euh Lees: "Ik lieg met heel veel redenen maar niet over deze dingen") Ik zeg natuurlijk niet meteen dat ze een grote neus heeft als ze dat vraagt, maar dan vertel ik haar gewoon dat niemand perfect is en dat ze naar haar goede kanten moet kijken

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: