Wat zegt jouw agenda over jou?

Wat zegt jouw agenda over jou?

27-08-2016 - Misschien heb je nog even vakantie, maar er is ook een behoorlijke kans dat jij morgen weer gewoon op school zit. Met je nieuwe agenda of course! Je zet er de afspraakjes met je BFF’s in, een bezoekje aan je oma en helaas ook je huiswerk... Maar wat zegt je agenda eigenlijk over jou?


Kort, maar krachtig
Jij werkt graag met steekwoorden in je agenda en schrijft alles in één kleur pen. Zo is je agenda superoverzichtelijk en vergeet jij bijna nooit een afspraak. Door goed te plannen heb jij altijd je zaakjes op orde en sta je precies op tijd op de stoep bij je afspraakje.

Versierde agenda
Aan het einde van je vakantie koop je altijd een agenda die je dan he-le-maal pimpt. Met die creatieve instelling laat je zien hoe uniek jij bent.

Lees ook: Wat zegt jouw paardenstaart over jou? 

Volle hokjes
Je kent het wel... je klasgenoten hebben het huiswerk niet opgeschreven en dus komen ze bij jou zeuren. Jij schrijft alles altijd superuitgebreid op! Het laat zien dat je een volwassen instelling hebt en al je afspraken het liefste na wilt komen. Zo kun je je goed voorbereiden op de volgende dag of op de komende week. Als je nog kunt lezen wat je allemaal hebt neergekrabbeld dan, want je hebt altijd te weinig ruimte.

Lege hokjes
Jij hebt wel erg vaak een rustig weekje of vakantie. Of… je houdt niet zo van het noteren van je afspraken en gebruikt je agenda nauwelijks. Go with the flow is een hartstikke fijne instelling, maar op school maak je het jezelf er soms best lastig mee. Als je veel afspraken hebt staan of huiswerk moet maken op één dag kan het zijn dat je geheugen je in de steek laat. Een agenda is dan het perfecte geheugensteuntje!

Mobiele agenda
Met een mobiele agenda ben jij helemaal hip en digitaal. Echt niet dat jij nog gaat prutsen met papier: jij gaat voor het overzicht, niet de look. Wel één minpuntje, als je telefoon crasht heb je geen agenda meer. Ook is het op school lastig, als je iets moet noteren moet jij je telefoon erbij pakken. Grote kans dat de leraar dan ingrijpt. Maar ja, jij wilt de alarmen bij belangrijke momenten echt niet meer missen! Zo handig.

Test: Hoe verstandig ben jij? 

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Vind jij een agenda handig?

  •  
  •  
  •  

7Reacties

 • MirjamxlovexBeauty Sat 27 Aug '16 11:25

  Reactie: Ja, want...
  Reageer!
  dan vergeet je niks en ik ga weer een planning maken voor school

  Dit is niet ok!

 • Suzanne16 Sat 27 Aug '16 11:35

  Reactie: Ja, want...
  Reageer!
  Zeker weten ! Ik schrijf alles op dat ik niks vergeet en ik schrijf al me afspraakjes op

  Dit is niet ok!

 • Dancing-Queen Sat 27 Aug '16 13:08

  Reactie: Ja, want...
  Reageer!
  dan weet ik tenminste zeker dat ik niks vergeet en ik kan alles goed bijhouden. zou echt niet weten wat ik moet zonder een agenda! heb ook een leuke hij is simpel maar ik vind m ook leuk

  Dit is niet ok!

 • JLShizzle Sat 27 Aug '16 13:18

  Reactie: Nee, want...
  Reageer!
  Ik heb er geen en ik zou er niks mee doen. Mn school heeft gelukkig magister, dus dan staan alle afspraken huiswerk en toetsen er gewoon in. Ook in welk lokaal ik zit met welke les en docent. Veel beter want ik ben een enorme sloddervos.

  Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Sun 28 Aug '16 16:21

   Bij mij op school gebruiken ze ook magister. Super handig, totdat magister crasht of de leraar het wel in de les zegt en niet op magister zet. Dan weet je niet meer wat je moet maken. Daarom kun je beter een papieren agenda gebruiken. En als je die altijd kwijt raakt, leg hem op een vaste plek. Ik raak hem anders ook kwijt.

   Dit is niet ok!

 • zaza_1007 Sun 28 Aug '16 16:18

  Reactie: Ja, want...
  Reageer!
  Ik vergeet super vaak dat ik nog iets moet doen. Ik schrijf altijd alles op in mijn agenda zodat ik het tenminste niet ga vergeten

  Dit is niet ok!

 • RachelxMarieke Sun 28 Aug '16 18:31

  Reactie: Een beetje, want...
  Reageer!
  Ik vergeet m altijd... ik heb dit jaar (en vorig jaar had ik m ook) de girlz agenda!

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!