10x anti-stresstips

10x anti-stresstips

16-08-2015 - Veel girls moeten er nog even niet aan denken, maar voor andere begint deze week de school weer. Dat betekent natuurlijk onwijs veel lol in de pauze met je BFF, maar ook vroeg opstaan, proefwerken en vervelende leraren. Daar kun je soms best een beetje gestrest van raken. Check deze tips voor een relaxed schooljaar!


#1. Skeeler girl
Heb je het echt he-le-maal gehad? Trek dan je skeelers aan en go for a ride! Even de frisse wind door je haren voelen en je lichaam bewegen. Ga je liever niet alleen op de wieltjes? Vraag dan je beste vriendin mee. 

#2. Knijpen in die bal
Altijd handig om te hebben: anti-stressballetjes. Ze liggen lekker in de hand en zijn ervoor gemaakt om flink fijngeknepen te worden. Werkt goed als je even erg gefrustreerd bent. Bovendien staan ze leuk op je bureau!

#3. Badderen
Een lekker warm bad doet wonderen. Gooi die fles badschuim maar leeg en je ontspanningsmoment kan beginnen. Zak onderuit in de bubbels, boekje erbij, fijn muziekje op de achtergrond, zak chips in de buurt en ontspan. Let op: je mag er pas uit als je totally relaxed bent!

#4. Swing it!
Doe je favo cd in de cd-speler en zet de volumeknop vol open. Wedden dat je al je stress eruit swingt?

Lees ook:5 tips als je niet met je leraar overweg kunt

#5. Zoenen 
Ben jij in het bezit van een onwijs lieve lover? Bel hem dan als je super gestrest bent en vraag of hij met spoed naar je toe komt omdat je iets heel belangrijks met hem wil delen. Wedden dat hij in no time voor je deur staat? Neem hem mee naar je kamer en het anti-stressen kan beginnen.

#6. Snoep je suf
Koop zoveel mogelijk chocoladetoffees en kijk hoeveel je er in één keer in je mond kan doen. Hou een wedstrijdje met je BFF. Degene die verliest of de slappe lach krijgt, moet naar de supermarkt voor een nieuwe zak!  

#7. Filmpje 
Loopt je hoofd helemaal om en heb je rode vlekken in je nek van de zenuwen? Huur dan een film met een lekkere hunk in de hoofdrol en zwijmel even helemaal weg. Dan krijg je tenminste hartkloppingen van die fijne filmster en niet van de stress.

Lees ook: 13 dingen die je doet in plaats van opletten tijdens de les

#8. Walk the dog
Nooit zin om de hond uit te laten? Wel doen! Lekker met de hond rennen in het bos is dé oplossing voor stress. Geef je hersenen frisse lucht, strek je benen en ga even kletsen met die leuke jongen uit de buurt die ook z’n hond uitlaat. 

#9. Verwenmassage
Ben je helemaal uitgeblust van het studeren en kun je geen letter meer zien? Laat je dan masseren door je vriendje, vriendin, moeder of zusje. Laat je even verwennen, je spieren los kneden en je voelt je weer helemaal ontspannen. Na deze massage kun je er weer vol tegen aan.

#10. Hobby
Een hobby leidt je lekker af van de stress. Heb je geen hobby? Dan verzin je er één. Wat dacht je van internetten, leuke tijdschriften lezen (GIRLZ) of gossip zoeken over One Direction? 

Lees ook: Een onvoldoende voor je toets - what to do?

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Welke van deze tips ga jij gebruiken?

  •  

7Reacties

 • pastel_unicornx Sun 16 Aug '15 16:30

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  4,6 en 10

  Dit is niet ok!

 • xxNika Sun 16 Aug '15 17:22

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Ik ga als ik gestrest ben (en in mijn vrije tijd) mijn favoriete serie kijken met heel veel voedsel

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 16 Aug '15 17:54

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  Eerst je huiswerk en klusjes doen, als je zo veel hebt en er niet meer uit komt kan je een planning maken, met eventuele hulp van een docent of je ouders. als je het allemaal hebt gedaan kun je lekker ontspannen. lekker muziek luisteren op bed. of netflix. ik vind het ook fijn als je bijvoorbeeld in je eentje voor de rust lekker een ijsje eet op een mooi plekje in het bos of op een bankje met een muziekje er bij.

  Dit is niet ok!

 • Dancing-Queen Mon 17 Aug '15 08:13

  Reactie: Ik...
  Reageer!
 • MeisjeAnoniemx Mon 17 Aug '15 12:16

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  ..ga tip 1 en 4 gebruiken!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 19 Aug '15 19:37

  Reactie: Ik...
  Reageer!
  3, 4, 6, 7, 8, 10

  Dit is niet ok!

 • MirjamxlovexBeauty Sat 22 Aug '15 10:55

  Reactie: Ik...
  Reageer!

Inloggen

of log in via: