Beautyreview: Dove Crème Mousse

Beautyreview: Dove Crème Mousse

01-03-2013 - Dove heeft iets nieuws voor onder de douche: Dove Crème Mousse. Je raadt het misschien al: de crème is superromig, zo romig dat het op slagroom lijkt! Dat moesten wij natuurlijk even testen…


De Dove Crème Mousse-lijn bestaat uit twee douchecrèmes: Deeply Nourishing en Pure & Sensitive. De laatste is speciaal voor mensen met een gevoelige huid. Wij hebben voor deze review de Deeply Nourishing getest.

Crème
Wanneer we de crème op ons washandje doen, komt er een hele dot mousse uit. Het lijkt inderdaad net op slagroom, want het is een dik, wit mengsel. De crème ruikt fijn en voelt zacht op de huid aan. We hadden verwacht dat de crème lekker zou schuimen zodra het in aanraking met water kwam, maar dat gebeurde helaas niet.

Uiterlijk
De douchecrème ziet er een tikkeltje saai uit, maar je ziet wel direct dat het van Dove is. De fles ligt lekker in de hand en de dop opent en sluit goed. Ook komen er normale hoeveelheden uit.

Eindoordeel: de crème heeft inderdaad een romige structuur. Dat ziet er leuk uit op je washandje, maar heeft verder geen meerwaarde. Wel ruikt de crème heerlijk en voelt het zacht op je huid aan. Al met al een dikke 7!

De twee varianten Dove Crème Mousse zijn verkrijgbaar voor €3,55 (200 ml) of €5,79 (400 ml) per stuk.

Tell us what you think

Wat gebruik jij onder de douche?

    •  
    •  
    •  
    •  

22Reacties

Inloggen

of log in via: