Catrice limited edition: Hip Trip

Catrice limited edition: Hip Trip

17-05-2013 - Het festivalseizoen is begonnen en daar heeft het make-upmerk Catrice een leuke limited edition-lijn voor gemaakt: Hip Trip! Deze lijn bestaat uit vrolijke kleurtjes voor op je lippen, nagels en ogen. Check hier de producten!


De inspiratie voor Hip Trip komt van festivals. Denk hierbij aan zwierige hippiejurkjes, stoere boots waar je lang op kunt lopen en de zon op je gezicht.

Lippen
De Sheer Lip Colour heeft een geltextuur en geeft een verzorgde en glanzende look. De lippenstift is verkrijgbaar in 3 kleurtjes. De prijs is €3,99 euro.

Nagels
Er worden 5 nagellakjes uitgebracht. De kleurtjes gaan van crémekleurig tot stoer donkerblauw met glitters. De nagellak kost per potje €2,99 euro.

Ogen
Er is ook aan de ogen gedacht: een leuk oogschaduwpalet met lichte en donkere kleuren. Zo kan je voor elke gelegenheid een mooie look maken. De prijs is €4,99 euro.

Dat is nog niet alles...
Catrice komt ook met een bronzing powder (€4,59 euro), vloeibare blush (€3,99 euro) en een cool hoesje voor je paspoort (€ 4,99 euro). Wij zijn klaar voor de zomer!

De producten zijn van half mei tot en met eind juni 2013 in Nederland te koop bij Kruidvat en Trekpleister en in België bij Kruidvat.


Tell us what you think

Wat vind jij van deze collectie?

    •  
    •  
    •  

28Reacties

Inloggen

of log in via: