3x kerstoutfits

3x kerstoutfits

16-12-2013 - De feestdagen staan voor de deur en dan wil jij er natuurlijk op je allermooist uitzien. Maar wat doe je aan? Een jurkje of toch misschien een stoere broek met een blazer? Ga je voor hakken of juist voor ballerina’s? Wij hebben drie hippe kerstoutfits op een rijtje gezet. Kijk snel waar je ze kunt kopen!


 

 

 

Glitters
Glitters kunnen eigenlijk bij elk feestje. Je moet alleen oppassen dat het niet té wordt. Houd je outfit daarom verder ook zo simpel mogelijk. Maar opvallende pumps zijn natuurlijk wel heel stoer!

glitterjurk armband pump

Less is more
Een jurkje is te netjes en een broek vind je te saai. Met een rokje heb je een sexy en stoere outfit. Kies het shirtje in dezelfde kleur en combineer het met een statement ketting en stoere boots. Om jou kunnen ze niet meer heen!

shirtje ketting laars rokje

Stoer en chique
Heb je geen zin om een jurkje of een rokje aan te trekken maar vind je een broek te gewoontjes? Dan is deze outfit iets voor jou! Want met een stoere top en eventueel een blazer maak jij van die broek een superleuke kerstoutfit. En als finishing touch kun je een paar mooie oorbellen dragen.

broek Oorbellen ballerina Blouse

Tell us what you think

Welke outfit vind jij het leukst?

    •  
    •  
    •  

42Reacties

Inloggen

of log in via: