Neem contact op met GIRLZ

GIRLZ is het grootste meidenblad van Nederland en dat zijn we dankzij jou! Wil je iets weten over een abonnement op GIRLZ of heb je al een abonnement en wil je daar iets over kwijt? Kies uit onderstaande mogelijkheden:

 

Real Life
Heb je een bericht voor iemand die in de rubriek Mijn Verhaal of Real Life staat in GIRLZ, laat dit dan weten via het speciale formulier.

Neem een abonnement
Koop je elke maand GIRLZ in de winkel? Neem dan een abonnement en lees als eerste de nieuwste GIRLZ Kies hier uit alle aantrekkelijke abo’s.


 

Verhuizen
Heb jij een abonnement op GIRLZ en ga je verhuizen? Geef dit dan aan ons door, dan zorgen wij ervoor dat GIRLZ op je nieuwe adres wordt bezorgd.


 

Bezorgklachten
Zit jij op de nieuwe GIRLZ te wachten terwijl hij al in je brievenbus had moeten liggen? Vul dan het formulier in om te laten weten dat je een klacht hebt over de bezorging.


 

Abonnement opzeggen
We vinden het heel jammer als je je abonnement op GIRLZ wilt opzeggen. Je kunt dat doen via het formulier achter onderstaande button. Dan wordt je opzegging doorgegeven aan onze abonnementenservice Betapress.


 

Contact (voor vragen en/of opmerkingen)
Heb je een vraag of wil je iets doorgeven aan de GIRLZ redactie of de GIRLZ webredactie? Of wil je iets weten over je abo? Dan kan dat via onderstaande button.


 

Inloggen

of log in via:

Girlz! in je mailbox

Mis niks van Girlz! Ontvang elke week de newsletter in je mailbox