Oproepje: campingmedewerkers gezocht

Oproepje: campingmedewerkers gezocht

11-05-2016 - Sta jij deze zomer elke dag aan het zwembad van de camping? En dan niet om er een lekkere duik in te nemen, maar omdat je badmeester bent? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor een reportage in GIRLZ is de redactie op zoek naar meiden die op de camping werken, bij voorkeur aan het zwembad. Heb jij een bijbaan op de camping en wil je op de foto voor GIRLZ? Vul dan het formulier in en wie weet neemt een redacteur binnenkort contact met je op.


Let op: We zijn echt op zoek naar meiden die al een bijbaantje op de camping hebben. Het heeft dus geen zin om te reageren als je daar nog niet werkt, maar dat je wel leuk lijkt.

Foto: We Heart It

Vul het formulier in

Het volgende veld is alleen voor robots. Laat het veld leeg wanneer je een mens bent.

Tell us what you think

Zou jij op een camping willen werken?

  •  
  •  

3Reacties

 • Rawrdinosaur Wed 11 May '16 15:12

  Reactie: Ja, als...
  Reageer!
  Het lijkt mij heel leuk om gwn iets te doen op een vakantie park. Maar dan niet schoonmaken... dat heb ik al een keer geprobeerd en ik heb nog nachtmerries.

  Dit is niet ok!

 • xBonitaaa Wed 11 May '16 21:09

  Reactie: Ja, als...
  Reageer!
  Hij lijkt me heel leuk om bij een animatieteam te zitten en leuke dingen met de kinderen te doen. Ik help nu wel eens op de (boeren)camping van mijn ouders met schoonmaken en met de kinderen een rondje lopen met de paarden.

  Dit is niet ok!

 • Dancing-Queen Wed 11 May '16 21:44

  Reactie: Ja, als...
  Reageer!
  Animator. Dat lijkt me heel erg leuk. Dansen met de kinderen. Acteren in een stuk en gezellig met de kinderen spelletjes doen. Zou ook leuk zijn om in een theater stuk te spelen. En goed voor mijn (hopelijke) vervolg. Opleiding

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via:

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!