Welke boom ben jij?

Welke boom ben jij?

08-05-2015 - De oude Kelten gaven hun baby’s bij de geboorte een bijpassende boom die geluk brengt en veel zegt over je karakter. Welke boom ben jij?


Doe ook de test: Welke bloem ben jij?

Geboortedatum: 2-11 januari of 5-14 juli
Spar

Er zijn twee soorten sparren: zomersparren (geboren tussen 5 en 14 juli) die zich zoveel mogelijk aanpassen om maar niet op te vallen en wintersparren (geboren tussen 2-11 januari) die graag alleen zijn en niet veel van vriendschappen verwachten. Ben jij een winterspar, dan doe je alles om je doel te bereiken. Alle sparren zijn gesloten personen. Jij laat pas je ware gezicht zien als je iemand echt vertrouwt. Dan ben je een vriendin voor het leven.

Geboortedatum: 12-24 januari en 15-25 juli
Iep

Jij doet alles zoals jij dat wilt en maakt je niet druk om wat een ander daarvan vindt. Dat je anders bent dan anderen maakt je niet uit. Graag zelfs! Als geboren leider neem je graag beslissingen voor anderen. Voordat je op die ene leuke jongen afstapt, wil je voor honderd procent zeker weten dat hij jou ook leuk vindt. Liever nog wacht je tot hij naar jou toekomt. Je bent erg trouw in de liefde. En… waarschijnlijk schuilt er een kunstenaar in jou!

Geboortedatum: 25 januari-3 februari en 26 juli-4 augustus
Cipres

De zomer is echt jouw tijd van het jaar: veel licht en zon! Je denkt veel na over de zin van het leven en wat er is na de dood. Sport heb je gewoon nodig om je teveel aan energie kwijt te raken. Je weet wat je wilt en als je plannen maakt, zul je die ook zeker uitvoeren. Je wilt steeds nieuwe dingen uitproberen en bent niet graag alleen.

Geboortedatum: 4-8 februari, 1-14 mei en 5-13 augustus
Populier

Een veilige, aangename omgeving is erg belangrijk voor jou. Je hebt een hekel aan veranderingen en verrassingen. Vriendschappen vind je heel erg waardevol en je maakt snel contact met andere mensen. Toch voel je je soms eenzaam. Je besteedt veel aandacht aan je uiterlijk en je bent kieskeurig. Je kunt goed organiseren. Geloof in jezelf!
 

 


Geboortedatum: 9-18 februari en 14-23 augustus
Ceder

Je hebt een brede interesse en veel talenten waarmee je graag indruk maakt. Soms heb je de neiging om op anderen neer te kijken. Je bent vastberaden in alles wat je doet en bent soms ongeduldig. Er is nog zoveel te doen in het leven! Alles wat je doet, kan niet snel genoeg gaan, want jij wilt alweer verder met het volgende… In de liefde wacht je op die ene ware!

Geboortedatum: 19-29 februari en 24 augustus-2 september
Den

Februari-dennen zijn soms een beetje lui, waardoor ze bepaalde talenten niet optimaal benutten. Zomerdennen hebben een gezonde mix tussen gevoel en verstand en kunnen daardoor goed keuzes maken. Je bent een geboren leider, behulpzaam en vriendelijk. Niks is goed genoeg, tot het perfect is. Je bent snel in love, maar die verliefdheid gaat meestal net zo snel weer over.

Geboortedatum: 1-10 maart en 3-12 september
Wilg

Jij voelt je overal op je gemak, maar het liefs zit je midden in de natuur. Je bent een dromer en houdt van reizen. Omdat je je goed kunt inleven in andere mensen, heb je veel vrienden. Je neemt graag risico’s. Als het eens dreigt mis te gaan, blijf jij je coole zelf.

Geboortedatum: 11-20 maart en 13-22 september
Linde

De linde is een dromer. Vooral lentelindes blijven graag in hun fantasiewereld. September-lindes staan meer in deze wereld. Je bent niet echt bescheiden en wilt graag het laatste woord hebben. Werken vind je niet echt leuk, maar je bent ook niet lui want daar heb je een hekel aan. Je hebt veel talenten, doe daar iets mee!

Geboortedatum: 21 maart
Eik

Jij bent een doorzetter. Je houdt van aanpakken en loopt over van energie. Als het even niet gaat zoals je wilt, ben je niet meteen uit het veld geslagen, maar probeer je het gewoon nog een keer. Je bent altijd jezelf. Het maakt je niet uit dat je anders bent dan anderen, dat maakt je juist sterker. Romantiek is niet je sterkste kant, maar als je de ware hebt gevonden, blijf je hem/haar altijd trouw.

Geboortedatum: 23 september
Olijf

Je bent dol op zon en warmte. Lekker lezen met de zon op je bol, dat doe je het liefst. Omdat je altijd zo vrolijk bent, heb je veel vrienden die je allemaal tevreden wilt houden. Denk ook eens aan jezelf! Doordat je altijd in de weer bent voor anderen, kennen maar weinig mensen je ware gezicht.

Geboortedatum: 22-31 maart en 24 september-3 oktober
Hazelaar

Jij houdt ervan om dingen te ontdekken. Je bent ook erg wispelturig, want alles lijkt je zo ontzettend leuk en spannend. Soms verander je zo snel dat anderen je niet meer kunnen bijhouden. In de liefde ben je al net zo veranderlijk. Ben je in maart geboren, dan ben je erg actief en emotioneel. Als je een najaarshazelaar bent, win je met je charme ieders hart.

Doe ook de test: Welk magisch wezen ben jij?

Geboortedatum: 1-10 april en 4-13 oktober
Lijsterbes

Een betere wereld begint bij jezelf, is jouw motto. Je bent artistiek, dol op het leven en hebt een erg goed geheugen. Je wilt graag door iedereen aardig gevonden worden. Anderen helpen vind je de normaalste zaak van de wereld. In de liefde ben je hartstochtelijk en verrassend.

Geboortedatum: 11-20 april en 14-23 oktober
Esdoorn

Jouw betrokkenheid bij alles wat er om je heen gebeurt is enorm. Als je vriendinnen hun verhaal kwijt willen, ben jij er altijd om naar ze te luisteren. Je bent ook een beetje verlegen en verliefd op het leven! Geen enkele uitdaging ga je uit de weg en het liefst laat je een verpletterende indruk achter. Jouw liefdesleven is vaak behoorlijk ingewikkeld.

Geboortedatum: 21-30 april en 24 oktober-11 november
Notenboom

Als jij iets wilt, geef je jezelf voor de volle honderd procent. Je wilt alles meemaken en er eigenlijk ook de beste in zijn. Soms vraag je een beetje teveel van jezelf. Mensen hebben bewondering voor je, maar zijn ook een beetje bang voor je, omdat je je zin nog wel eens wilt doorduwen. Als najaarsboom lijk je wat dromerig, maar dat komt doordat je alles zo goed mogelijk in je wilt opnemen zodat je het nooit meer kunt vergeten. 

Geboortedatum: 15-24 mei en 12-21 november
Kastanjeboom

Eerlijkheid staat bij jou hoog in het vaandel. Als twee ruziënde vriendinnen bij jou aankloppen en om een onpartijdig oordeel vragen, wil je eerst alles weten voordat je je mening geeft. Je omgeving vindt je nog wel eens koppig en eigenwijs omdat je altijd bij je standpunt blijft. Daardoor voel jij je op jouw beurt weer vaak onbegrepen. Je bent erg gevoelig en kwetsbaar en hebt maar één grote liefde in je leven!

Geboortedatum: 25 mei-3 juni en 22 november-1 december
Es

Als es heb jij je zaakjes goed voor elkaar. Niks en niemand staat je in de weg om jouw droom waar te kunnen maken. Je bent erg impulsief en een eeuwige optimist, maar je bent ook intelligent en getalenteerd. Kritiek ontvangen is niet jouw sterkste kant. Je verstand gaat voor je gevoel. En je hebt geluk in de liefde.

Geboortedatum: 4-13 juni en 2-11 december
Haagbeuk

Jij denkt goed om je medemens. Iedereen verdient een gelijke kans, is jouw mening. Je bent soms wispelturig. Jouw plannen en meningen kunnen van het ene op het andere moment veranderen. Toch kun je je, als het nodig is, goed aanpassen aan je omgeving en je bent altijd overal welkom. Heb je wel eens gedacht aan een carrière in het theater? Je bent namelijk een kei in het vermaken van mensen. Je bent erg romantisch en droomt van de prins op het witte paard.
 

 


Geboortedatum: 14-23 juni en 12-21 december
Vijgenboom

Het leed van de wereld rust zwaar op jouw schouders. Je hebt graag mensen, vooral je familie, om je heen. Als je vriendschap met iemand hebt gesloten, heb je daar alles voor over. Maar als iemand je een streek levert, kijk je die persoon nooit meer aan. Je hebt een goed gevoel voor humor en bent het liefst lekker lui. Zorg ervoor dat je actieve vrienden om je heen hebt, dan kom je vanzelf wat vaker buiten.

Geboortedatum: 24 juni
Berk

Je vrienden kunnen op je vertrouwen. Zelfs al word je een megaster of een multimiljonair, jij blijft altijd met beide benen op de grond. Je bent het liefst in de veilige omgeving van je eigen familie en vrienden. Als er problemen zijn, dan zoeken mensen jou op omdat je meestal wel een oplossing weet.

Geboortedatum: 22 december
Beuk

Je bent erg onzeker over je uiterlijk en daarom ook heel veel bezig met je lijf. Tegelijkertijd heb je een gigantische hoeveelheid doorzettingsvermogen en geduld; jouw tijd komt nog wel! Soms vinden mensen je wat serieus omdat je hoge eisen aan jezelf en aan anderen stelt. Laat je eens aansteken door de vrolijkheid van anderen en stort je in een of ander avontuur. Doe eens iets spontaans!

Geboortedatum: 23 december-1 januari en 25 juni-4 juli
Appelboom

Jij bent erg behulpzaam, behalve als je down bent want dan heb je nergens meer zin in. Tot je weer iemand anders ziet die het nog moeilijker heeft dan jij. Je bent erg open en hebt graag veel mensen om je heen. Je leeft met de dag en bent dol op avontuur. Flirten is één van jouw favoriete bezigheden en je bent altijd wel verliefd. In de liefde zijn trouw en tederheid jouw sleutelwoorden.

Doe ook de test: Wat was jij in een vorig leven?

Foto: We Heart It

Tell us what you think

Welke boom ben jij?

  •  

59Reacties

 • lolie Fri 8 May '15 10:08

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  kastanjeboom

  Dit is niet ok!

 • xx-Love-xx Fri 8 May '15 10:32

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Een lijsterbes

  Dit is niet ok!

 • femkexxx99 Fri 8 May '15 10:37

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Een populier! Bijna alles wat erbij staat klopt! Hahahaha

  Dit is niet ok!

 • Sanneeee Fri 8 May '15 10:42

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  vijgenboom, klopt wel maar de beuk ook een beetje, miss omdat ik 21 december jarig be

  Dit is niet ok!

 • XOXOGirl Fri 8 May '15 10:43

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Een Iep

  Dit is niet ok!

 • Sonyanijntje Fri 8 May '15 10:53

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Wilg. Een mooie boom vind ik. Maar de beschrijving past totaal niet bij mij.

  Dit is niet ok!

 • girlinlovex Fri 8 May '15 10:54

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Es, klopt echt heel erg

  Dit is niet ok!

 • mirella.hup Fri 8 May '15 10:59

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Een kastanjeboom.. En die beschrijving klopt precies.

  Dit is niet ok!

 • Rosalie-me Fri 8 May '15 11:24

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Een vijgenboom, alles wat er staat klopt, echt raar

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 8 May '15 11:38

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  appelboom alles klopt behalve het liefdesgedeelte

  Dit is niet ok!

 • veerletjuuh Fri 8 May '15 11:52

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  een iep, de beschrijving klopt helemaal.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 8 May '15 11:59

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Cipres... ALLES is FOUT!!! Allemaal omgekeerd: Hou meer van de winter, denk nooit aan de dood en het nut van leven, ik haat sporten, plannen maken doe ik nooit, ik voer ze meestal niet uit als ik ze maak (bv met hw), blijf het liefste bij het oude vertrouwde en ik vind het heerlijk om wat tijd voor mezelf te hebben

  Dit is niet ok!

  • Anonymous

   Anoniem Fri 8 May '15 12:00

   En het is ook nog eens een lelijke boom (okee dat klopt wel want ik ben ook lelijk)

   Dit is niet ok!

  • Life is beautiful Fri 8 May '15 19:28

   Niet zo negatief! Je moet juist tegen jezelf zeggen ik ben mooi, dan ga je er vast ook vanzelf in geloven, oke dat klonk heel cliche maar is wel vaak zo xxx

   Dit is niet ok!

 • #Hajar# Fri 8 May '15 12:14

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  een populier

  Dit is niet ok!

 • xxNika Fri 8 May '15 12:15

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Cipres, alleen dat ik van sport houd klopt niet De rest is wel waar

  Dit is niet ok!

 • Angelgirl13 Fri 8 May '15 13:36

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  een populier

  Dit is niet ok!

 • justliveyourlife Fri 8 May '15 13:52

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  een Esdoorn alles klopt wat erbij staat! Zelfs het liefdesleven...

  Dit is niet ok!

 • Dancing-Queen Fri 8 May '15 13:53

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Een den. Maar beschrijving klopt voor geen meter.

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 8 May '15 16:27

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  wilg maar de linde past ook wel bij mij

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 8 May '15 17:00

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Vijgenboom :")

  Dit is niet ok!

 • Happy Pearl Fri 8 May '15 17:08

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Geen boom Ik ben 3 februaari jarig, of heb ik niet goed gekeken ?

  Dit is niet ok!

 • pastel_unicornx Fri 8 May '15 17:33

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Een Iep klopt wel want het maakt me niks uit wat anderen van me vinden en ik sta niet graag op een jongen af. Maar ik beslis niet graag voor anderen..

  Dit is niet ok!

 • JustinBieberJBBelieber4ever!!!! Fri 8 May '15 18:09

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Esdoorn. Klopt precies

  Dit is niet ok!

 • Life is beautiful Fri 8 May '15 19:26

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Cipres, sommige dingen van het verhaaltje kloppen idd wel maar niet alles

  Dit is niet ok!

 • SofíaSuperSmile Fri 8 May '15 19:36

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Haagbeuk. Klopt helemaal!

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 8 May '15 19:49

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  esdoorn, En ja het klopt zo fck erg!

  Dit is niet ok!

 • Alicee25 Fri 8 May '15 20:19

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
 • Arianatorx Fri 8 May '15 20:22

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Vijgenboom, klopt wel een beetje !

  Dit is niet ok!

 • Maurie Fri 8 May '15 20:25

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
 • AG1696 Fri 8 May '15 20:31

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Notenboom

  Dit is niet ok!

 • x5SOSgirlx Fri 8 May '15 20:56

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Notenboom, de stelling klopt wel bij mij.

  Dit is niet ok!

 • Gossipgirlxx Fri 8 May '15 23:35

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Een populier, maar organiseren.... Nein man

  Dit is niet ok!

 • ♥anoniempje♥ Sat 9 May '15 00:00

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  vijgenboom maar die beschrijving klopt echt niet

  Dit is niet ok!

 • Girl_onlinexx Sat 9 May '15 08:02

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Esdoorn alleen ik ben niet echt verliefd op jet leven ofzo

  Dit is niet ok!

 • XMusicxGirlX Sat 9 May '15 10:39

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  een Lijsterbes

  Dit is niet ok!

 • Xjackyx Sat 9 May '15 12:03

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
 • nslover Sat 9 May '15 12:55

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Kastanjeboom Eerlijkheid staat bij jou hoog in het vaandel. Als twee ruziënde vriendinnen bij jou aankloppen en om een onpartijdig oordeel vragen, wil je eerst alles weten voordat je je mening geeft. Je omgeving vindt je nog wel eens koppig en eigenwijs omdat je altijd bij je standpunt blijft. Daardoor voel jij je op jouw beurt weer vaak onbegrepen. Je bent erg gevoelig en kwetsbaar en hebt maar één grote liefde in je leven!

  Dit is niet ok!

 • MirjamxlovexBeauty Sat 9 May '15 13:21

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  een den maar dat klopt voor geen meter

  Dit is niet ok!

 • chantal.spruijt.92 Sat 9 May '15 16:23

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Linde, maar voor mij klopt t eigenlijk niet echt...

  Dit is niet ok!

 • Marisz.xo Sat 9 May '15 17:26

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  een winterspar. En t klopt ook nog is haha

  Dit is niet ok!

 • Gossipgirlxo Sat 9 May '15 17:59

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Cipres. dat klopt niet helemaal. zomer is niet mijn favoriete tijd van het jaar. en ik ben trouwens liever alleen dan met veel mensen om me heen. maar de rest klopt wel!

  Dit is niet ok!

 • songwriter Sat 9 May '15 18:24

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  een populier bijna alles klopt

  Dit is niet ok!

 • _xx_leonie Sun 10 May '15 14:49

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  een esdoorn, klopt wel wie is er nog meer op 19 oktober jarig

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Sun 10 May '15 21:24

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Een esdoorn, klopt bijna helemaal!

  Dit is niet ok!

 • jojobal Sun 10 May '15 21:46

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  esdoorn

  Dit is niet ok!

 • modemeisie Sun 10 May '15 22:50

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Volgensmij sta ik er niet bij of ben ik dom. Ik ben 28 december jarig

  Dit is niet ok!

 • angeliqtje Mon 11 May '15 19:38

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  lijsterbes

  Dit is niet ok!

 • imma Tue 12 May '15 18:39

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Appelboom

  Dit is niet ok!

 • Zotje Thu 14 May '15 16:29

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Een Notenboom en het klopt ook nog redelijk

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 20 May '15 19:10

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Hagebbeuk klopt precies

  Dit is niet ok!

 • Dilara Knowles Fri 5 Jun '15 17:51

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Een Es! De beschrijving klopt!

  Dit is niet ok!

 • -NotYourDear- Mon 8 Jun '15 23:54

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Een Berk. Ik heb een boom voor mezelf en mijn birthday twinnies

  Dit is niet ok!

 • Swoopswoopy Wed 15 Jul '15 14:27

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!
  Cipres en wow! Wat daar staat klopt echt!

  Dit is niet ok!

  • Swoopswoopy Thu 16 Jul '15 22:18

   Behalve sport.... Wat daar hou ik niet van....

   Dit is niet ok!

 • Abby99 Wed 9 Nov '16 20:53

  Reactie: Ik ben...
  Reageer!

Inloggen

of log in via: