Win een photoshoot in CosmoGIRL!

Win een photoshoot in CosmoGIRL!

05-10-2016 - Zie jij jezelf als een echt model in CosmoGIRL! staan? Kom dan tijdens de essence Get Picture Ready tour naar onze photobooth. Maak een te gekke foto, deel deze op Instagram en wie weet word jij uitgekozenl! En de eerste 200 meiden die een foto maken, krijgen een gratis essence contouring palette.


Photoshoot
Droom jij ervan om model te worden? Dan is dit je kans! Maak een selfie in de photobooth tijdens de essence Get Picture Ready Tour en win een modeshoot in CosmoGIRL! Niet gewonnen? Tien andere girls krijgen een selfie-workshop van onze ambassadeur Bibi Breijman. Natuurlijk krijg je na afloop een goedgevulde essence goodiebag. 

Waar & wanneer?
- 5 november in Rotterdam, Eendrachtsplein (Pssst… ontmoet op deze dag Bibi Breijman!)
- 12 november in Amsterdam & Groningen, winkelcentrum Paddepoel
- 19 november in Utrecht, winkelcentrum Hoog Catherijne & Eindhoven, winkelcentrum WoensXL

Markeer deze dagen alvast in je agenda! Tijden worden nog bekend gemaakt.

Get Picture Ready!
Met de nieuwe make-up van essence ben jij altijd picture ready! In een handomdraai tover je oneffenheden weg. De get picture ready-collectie van essence bestaat uit een concealer, compact poeder, contouring palette en pore refining powder. 

Leer contouren
Ben je nog niet zo handig met contouren? Check dan snel deze video van Bibi, waarin ze precies laat zien hoe jij met de essence make-up een fabulous partylook maakt!

De Get Picture Ready-tour is een samenwerking van CosmoGIRL!, GIRLZ en essence.