• Voor dit formulier dien je ingelogd te zijn.

Weg met het verleden

Vogel

14-09-2011 - Het verleden kan af en toe best pijnlijk zijn. Sommige mensen stoppen een nare gebeurtenis het liefst zo ver mogelijk weg, andere gaan er op verschillende manieren mee om...


Soms is niet alles wat je hebt meegemaakt even leuk om nog een keer te beleven. Dit geldt zeker voor Berre in het boek Vogel van Enne Koens. Sinds haar ouders gescheiden zijn, heeft ze een heleboel vervelende dingen meegemaakt. Zo moest ze tegen haar wil met haar moeder in een vrouwencommune wonen en kwam ze dankzij haar in contact met geestenbezweerders. Omdat Berre het allemaal niet meer aan kan, besluit ze na haar eindexamens op een klein kamertje in de grote stad te gaan wonen. Het liefst wilt ze haar verleden zo veel mogelijk achter zich laten, maar dan ontmoet ze Lassie die haar veel pijnlijke vragen over het verleden stelt. Langzaam maar zeker realiseert Berre zich dat ze haar verleden niet zomaar van zich af kan schudden... Supermooi boek!

Winnen
Wil jij weten hoe het Berre verder vergaat? Girlz! verloot vijf boeken. Meedoen aan deze winactie? Vul snel je gegevens in op het contactformulier en vertel ons ook waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot 10 oktober 2011, daarna kun je niet meer reageren.
 

Vul hier het formulier in

Meedoen? Maak nu een account aan of log in en vul het formulier in.

Tell us what you think

Zou jij het liefst het verleden willen vergeten?

  •  
  •  

4Reacties

 • xxxjulia4ever Wed 14 Sep '11 19:41

  Reactie: Ja, als dat eens kon...
  Reageer!
  soms wel soms niet maar ik heb een super goed geheugen en dat is soms best irri daarom moet ik soms als ik in bed lig een beetje huilen om wat er is gebeurd

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Wed 14 Sep '11 21:21

  Reactie: Ja, als dat eens kon...
  Reageer!
  Ik heb niet zo'n fijn verleden gehad dus als het kon... graag....

  Dit is niet ok!

 • Anonymous

  Anoniem Fri 16 Sep '11 00:13

  Reactie: Ja, als dat eens kon...
  Reageer!
  ik zit nog steeds te vechten met mijn verleden, elke dag wordt ik er mee geconfronteerd.. dat is best moeilijk.. ik heb ook therapie gehad, maar of dat helpt is de vraag..

  Dit is niet ok!

 • Daniëlle!!! Fri 16 Sep '11 18:08

  Reactie: Ja, als dat eens kon...
  Reageer!
  Het lijkt mij een mooi boek. Ik heb ook dingen meegemaakt die ik niet wilde meemaken!

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: