Win een Dove Winter Care-pakket

Win een Dove Winter Care-pakket

06-12-2011 - Heb je tijdens de winter altijd last van een droge huid? Dan is de Dove Winter Care huidverzorgingslijn perfect voor jou. Girlz! geeft vijf pakketten weg met daarin de gehele collectie en twee kaarten voor het All You Need Is Love Concert.


Dove Winter Care is een limited edition huidverzorgingslijn, die bestaat uit een douchegel, body lotion en body crème. Deze producten zorgen ervoor dat jouw huid optimaal gevoed en verzorgd wordt. En dat niet alleen, ze bevatten ook allemaal de heerlijke en rustgevende geur van amandel. Dove Winter Care is vanaf €2,29 verkrijgbaar in drogisterijen tot en met maart 2012.

Winnen
Girlz! geeft vijf pakketten weg met daarin de gehele Dove Winter Care huidverzorgingslijn en twee kaarten voor het All You Need Is Love Concert in de Heineken Music Hall op 22 december. Robert ten Brink presenteert dan een verrassende avond, waar je samen met je moeder of vriendinnen kunt genieten van optredens van o.a. Laura Jansen, Milow en Racoon.

Winnen? Vul het formulier in om kans te maken en vertel ons waarom jij wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot 15 december 2011. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.
 

Tell us what you think

Wat vind jij van de collectie?

    •  
    •  

73Reacties

Win elke dag een vette prijs met de

GIRLZ Countdown!