Win de biografie en een deurposter van Justin Bieber!

Win de biografie en een deurposter van Justin Bieber!

15-03-2011 - Ben jij megafan van Justin Bieber en wil je álles over hem weten? Dan moet je zijn biografie Justin Bieber, De Superster hebben! Girlz! geeft tien boeken en tien levensgrote deurposters weg!


Deze maand staat helemaal in het teken van Justin Bieber. Hij treedt op 27 maart op in Ahoy, zijn 3D-film Justin Bieber: Never Say Never gaat op 31 maart in première en zijn biografie verschijnt ook deze maand. In Justin Bieber, de superster lees je alles wat je nog niet wist over de 17-jarige zanger. Wist je bijvoorbeeld dat JB best wel arm was vroeger, en dat hij heel vaak naar de kerk ging? Zijn moeder hoopte zelfs dat hij religieuze liedjes zou gaan uitbrengen in plaats van Baby en Eenie Meenie.

Het blijft niet bij lezen in dit boek, want er staan ook allemaal supermooie foto's in. Als je JB's biografie koopt krijg je er een stickervel bij zodat je je agenda helemaal Bieber proof kunt maken. Daarnaast maak je kans op een levensgrote poster van je idool! In elk boek staat een unieke code waarmee je kans maakt op een van de tien deurposters. Bestel 'm nu op ako.nl voor ?14,95.

Let op! Deze winactie is afgelopen. Je kunt niet meer meedoen.