Win een vakantie voor jou en je BFF!

Win een vakantie!

14-07-2012 - Wil jij naar Renesse of Zuid-Frankrijk? Je maakt nu kans op een supergave groepsvakantie van Simbo voor jou en je BFF. De prijs bevat een vakantie voor twee personen, inclusief vervoer, verblijf en een te gekke reisleiding!


Code 1: 1 x vakantie Argelès sur Mer in Zuid-Frankrijk voor 2 personen t.w.v. €690,- (10 dagen)*
Wil jij naar dé vakantiebestemming voor Nederlandse jongeren? Relaxen op het strand, een duik in zee, raften of shoppen in de gezellige winkelstraatjes... En wat dacht je van banaanvaren of een dagje Barcelona? Vanaf 16 jaar kun je je kortingskaart gebruiken om voordelig te stappen! In Argelès vind je namelijk de leukste feesten, kroegjes en discotheken. Denk aan de welbekende Hollandse Avonden in La Playa, café Carnaval en de discotheek Kiss.

Code 2: 1x vakantie Renesse voor 2 personen t.w.v. €495,- (7 dagen)*
Neem een duik in zee of het zwembad, maak een ritje op de bananenboot, ga skimboarden op het strand of ga een dagje te gek shoppen in Middelburg of Goes! In Renesse is genoeg te doen, zoals een beachvolleybaltoernooi en bodyboarden, paardrijden, buggyvliegeren of zelfs een introductieduik! Ook kun je met z’n allen gaan stappen in feestcafé De Zoom.

Hoe win je zo'n vette reis?
Beantwoord de vraag: naar welke stad ga je tijdens de strandvakantie Estartit op excursie? Het antwoord kun je vinden op www.simbo.nl.

Sms Girlz (spatie), de code (spatie), het antwoord + je naam + adres + leeftijd naar 3010 (€0,60 per bericht). Let op: je kunt meedoen tot 25 juli 2012 en alleen vanuit Nederland. Kijk voor de spelvoorwaarden op ww w.girlz.nl/disclaimer.

* De prijs is op basis van beschikbaarheid, onder de 18 jaar met toestemming van je ouders, en niet overdraagbaar, niet inwisselbaar voor geld e.d. en niet i.c.m. andere acties e.d.