Winnen: kaartjes voor Sneekweek

Winnen: kaartjes voor Sneekweek

19-01-2016 - Als zes vrienden lekker los willen gaan tijdens Sneekweek, begint hun vakantie al vreemd. Want wie heeft de gigantische villa waarin ze verblijven eigenlijk voor hen geregeld? Is het hun stille nieuwe huisgenoot met wie ze een groot geheim uit het verleden delen? Who cares, zolang het feest maar kan beginnen… Houd jij wel van een beetje spanning? Doe dan mee aan de winactie!


Als één van de vrienden dan plotseling heftige nachtmerries krijgt waarbij ze gemaskerde mannen rond de villa ziet lopen en een ander bizarre bijwerkingen krijgt door medicijnen, verandert de vakantieweek uiteindelijk in een gruwelijke nachtmerrie… Tip: een ideale thriller om lekker tegen je crush aan te kruipen tijdens de enge scenes. ;-)

Winnen
Wil jij naar deze film? Dat kan! GIRLZ geeft twee keer vijf vrijkaartjes weg. Vul het formulier in om kans te maken. Deze prijsvraag loopt tot en met 25 januari 2016. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Sneekweek draait vanaf 21 januari in de bios

 

Tell us what you think

Waar zou jij op vakantie willen met je vrienden?

  •  

4Reacties

 • XOXOGirl Tue 19 Jan '16 18:33

  Reactie: Naar...
  Reageer!
  Nederland is leuk maar Italië is ook gaaf maar Duitsland vind ik ook een mooi land. Eigenlijk is overal wel prima! If traveling was free, you'd never see me again...

  Dit is niet ok!

 • Daphne dewaal Wed 20 Jan '16 07:08

  Reactie: Naar...
  Reageer!
 • xxNika Thu 21 Jan '16 19:37

  Reactie: Naar...
  Reageer!
  Amerika, India en Thailand lijken me echt geweldig! Amerika is gwn groot dus je kan naar verschillende plekken gaan. Het lijkt me echt geweldig om de cultuur te zien in India en Thailand, want die landen inspireren mij echt qua foto's

  Dit is niet ok!

 • 'C Sun 24 Jan '16 20:07

  Reactie: Naar...
  Reageer!
  Tropische eilanden zoals Hawaii of Ibiza ! Voor de rest sowieso Amerika (LA, NYC, Miami, Las Vegas etc)

  Dit is niet ok!

Inloggen

of log in via: