062020 15xkoptelefoon

15x GIRLZ (incl. 3 specials) + Headphones van FRESH’N REBEL

Neem nu een abonnement op GIRLZ en ontvang de Headphones van FRESH’N REBEL t.w.v. €59,99 voor maar €49,95 I.P.V. €130,19

Caps Wireless Headphones is een on-ear hoofdtelefoon met een rijk geluid, diepe bas en een cool design. Verbind hem via Bluetooth met je telefoon of mp3-speler, laat je telefoon in je zak zitten en regel je muziek of oproepen met je hoofdtelefoon. Met de superzachte oorkussens zit de Caps Wireless Headphones comfortabel op je hoofd en dankzij het inklapbare ontwerp is de hoofdtelefoon extra compact en stop je ‘m gemakkelijk weg als je hem niet gebruikt. De draadloze speeltijd is vijftien uur en je ontvangt ‘m in de kleur cupcake (lichtroze).

Voorwaarden
Deze aanbieding is geldig tot en met 31 augustus 2020 of zolang de voorraad strekt. Na de actieperiode van 15 nummers wordt het abonnement als een jaarabonnement verlengd tegen het dan geldende standaardtarief en geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor abonnementen buiten Nederland rekenen wij extra verzendkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van het land en het gewicht. Het exacte bedrag wordt tijdens de bestelprocedure weergegeven.