122020 15x Jewellery Oorbellen

15X GIRLZ (INCL. 3 SPECIALS) + My Jewellery set voor €49,95

Neem nu een abonnement op GIRLZ en ontvang de 4 Pretty pastel oorringen van My Jewellery t.w.v. €51,80 voor maar €49,95 I.P.V. €120,77

SET MET 4 PRETTY PASTEL OORRINGEN VAN MY JEWELLLERY
Pretty pastels! Jouw favorite outfit is natuurlijk niet compleet zonder pastel sieraden en met deze steel jij sowieso de show. Je ziet deze fijne kleurtjes nu overal en wij zijn super enthousiast. De oorringen hebben een diameter van vijf cm en zijn van acryl in de kleuren, groen, lichtroze, wit en oranje. Ze hebben een kogelsluiting en een gladde structuur. Ze zijn licht van gewicht waardoor je ze makkelijk de hele dag kunt dragen. Deze pastel oorringen geven jouw outfit net dat beetje extra. We love it, jij ook?!

Voorwaarden
Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2021 of zolang de voorraad strekt. Na de actieperiode van 15 nummers wordt het abonnement als een jaarabonnement verlengd tegen het dan geldende standaardtarief en geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor abonnementen buiten Nederland rekenen wij extra verzendkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van het land en het gewicht.