022021 6x Leestafford

6x GIRLZ + Lee Stafford CoCo LoCo with Agave van €63,09 voor maar €29,95

De CoCo LoCo & Agave Shine Conditioner zit bomvol ingrediënten die jouw beschadigd haar voeden zodat het weer herstelt. De kokos en agave zorgen voor extra voeding, beweging en een oogverblindende glans. Gebruik deze voedende conditioner samen met de Colour & Damage Defender Spray. Je verdeelt deze UV-protection spray makkelijk over je lokken. De mist is de ultieme zonbescherming en hydrateert tegelijkertijd het haar intens.

De CoCo LoCo & Agave Texturising Dry Shampoo is rijk aan kokosolie en zorgt voor zachte en gehydrateerde lokken. Het ultraabsorberende poeder in deze droogshampoo neemt de overtollige olie in je haar op, waardoor je kapsel er weer fris en stralend uitziet! De droogshampoo zorgt ook voor extra textuur en volume in je haren, waardoor je weer fleeky de deur uit kan!

De CoCo LoCo Handbag Brush is de perfecte wing girl. Dankzij het handig travel size formaat is hij altijd aan je zijde in je handtas om jouw haren onderweg of op een feestje snel bij te werken. De in kokosolie doordrenkte, flexibele, nylon pinnen ontwarren je haar en houden het zijdezacht en glanzend

Voorwaarden
Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. OP = OP. Na de actieperiode van 6 nummers wordt het abonnement als een halfjaarabonnement verlengd tegen het dan geldende standaardtarief en geldt een opzegtermijn van 1 maand. Voor abonnementen buiten Nederland rekenen wij extra verzendkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van het land en het gewicht.