Genoeg kerstfilms gezien de afgelopen dagen? Bereid je dan maar vast voor op nieuwe films! In het nieuwe jaar komen er een hoop leuke films uit. Check hier 10 films die je móét zien in 2017!

#1. Pitch Perfect 3
Heb jij Pitch Perfect 1 en 2 nog niet gezien? Dan is nu het goede moment voor een marathon! Aan het eind van 2017 komt namelijk het derde deel uit over de vrolijke a-capellagroep The Bellas. Wat er precies gaat gebeuren in de derde film is nog een geheim, maar één ding is zeker: de zingende meiden zorgen voor een lach op je gezicht!

#2. Dog’s Purpose
Ben jij een echte dierenlover? Dan is A Dog’s Purpose een film voor jou. De film gaat over Bailey en zijn baasje Ethan. Zij doen alles samen. Meisjes versieren bijvoorbeeld. Na een lang leven gaat Bailey dood, maar… hij reïncarneert als een andere hond! Zal het hem lukken om Ethan te helpen fouten uit het verleden recht te zetten?

#3. Tuintje in mijn hart
Tuintje in mijn hart is een Nederlandse film die zich in Suriname afspeelt. De van oorsprong Surinaamse Axel is al 20 jaar in Nederland en helemaal gewend aan het Nederlandse leven. Wanneer hij naar Suriname gaat met zijn vrouw, gaat dit niet helemaal zoals hij wil. Een leuke romantische komedie die vanaf maart in de bios draait.

#4. Despicable Me 3
De minions zijn terug! Vanaf juni zijn ze te zien in een derde  film. Als we de trailer mogen geloven, wordt het weer een grappige film met veel roze bubblegum. Er moet een schurk verslagen worden, maar dat zorgt voor veel gênante momenten. Zal het gaan lukken?

Lees ook: Dit of dat?

#5. Beauty and the Beast
In deze live action versie van Disney’s Belle en het Beest zien we Emma Watson als de prachtige Belle. De verhaallijn is eigenlijk hetzelfde als de originele animatiefilm, dus erg leuk. Oh en schrik niet van het beest, hij is niet zo’n knapperd!

#6. Bastards
De twee broers Kyle en Peter hebben altijd gedacht dat hun vader overleden is aan darmkanker. Wanneer hun moeder ze vertelt dat hij nog in leven is, gaan ze op zoek. Een grappige film waarin de boys dingen te weten komen over hun moeder die ze misschien liever niet wilden weten.

#7. Loving
Zin in een waargebeurd liefdesverhaal? Dit drama gaat over Richard en Mildred Loving, een blanke man en een Afro-Amerikaanse vrouw. Richard en Mildred trouwden in 1958. In de staat waar ze wonen is het alleen illegaal om als blanke man te trouwen met een Afro-Amerikaanse vrouw. Ze worden opgepakt en krijgen een gevangenisstraf. Hoe gaat dit aflopen?

Lees ook: Ik vind vingeren niet fijn

#8. The book of love
In de straat van Henry en zijn vrouw zwerft vaak een dakloos meisje rond, ze gaat alle vuilnisbakken langs voor spullen. Wanneer de vrouw van Henry overlijdt, wil hij graag het meisje helpen. Dit had hij namelijk aan zijn vrouw belooft. Het meisje verzamelt al heel lang dingen omdat ze een schip wil bouwen en samen gaan ze aan de slag. Komt het wel goed?

#9. Paddington 2
De schattige beer Paddington komt met een tweede film. In de film gaat Paddington op zoek naar baantjes om een mooi cadeau te kopen voor zijn tante Lucy die 100 jaar wordt. Een echte feelgood-familiefilm! De officiële trailer is nog niet uit, maar hieronder hebben we die van deel 1 neer gezet, mocht je die nog niet gezien hebben!

#10. Growing Up Smith
In 1979 verhuist een Indiase familie naar Amerika. De 10-jarige zoon van de familie wordt smoorverliefd op het buurmeisje. Maar zijn vader ziet hem liever met een vrouw uit hun eigen cultuur. Oh oh, hoe gaat hij dit oplossen?

Lees ook: 10 series die je moet zien in 2017