Dat die romantische comedy misschien niet helemaal precies klopt met de werkelijkheid, had je vast al wel ontdekt. Maar was het je ook al opgevallen dat bijna alle girls in films dingen doen die echt he-le-maal niemand in het echt doet? Deze bijvoorbeeld.

#1. Eindeloos hun plas ophouden
Vrouwen in films hoeven niet naar de wc. Nooit. Nou ja, alleen om hun make-up bij te werken, maar plassen doen ze niet en een grote boodschap komt er al helemaal nooit van.

#2. Steeds een andere outfit aanhebben
Die kledingkasten moeten echt enorm zijn…

#3. Pas gelukkig worden als ze een lover hebben
Het einde is pas happy als iedereen, tot en met de hond aan toe, een relatie heeft. Happy single? Niet in Hollywood.

#4. Sporten zonder te zweten
Buiten adem raken ze ook al nooit.

Lees ook: De bijbaantjes van de celebs

#5. Hysterisch worden als le boyfriend het uitmaakt
Niet gewoon verdrietig, nee drie dagen lang hysterisch huilend in bed liggen en zijn auto bekrassen is wel zo’n beetje het minimum.

#6. Rennen op hakken
Want dat is echt de allerhandigste outfit voor zo’n sprintje. Toegegeven, ze kunnen het prima. Totdat er een boy langskomt, dan storten ze ineens in, zodat hij ze op kan rapen. Ja hoor…

#7. Wakker worden met hun make-up op
En die zit on fleek. Of course. 

Lees ook: De 10 most awesome zwembaden ter wereld

#8. Aangezien worden voor een jongen als ze goed kunnen vechten (of autorijden)
Die ene met dat schermmasker voor, dat moet wel een boy zijn, toch? Anders zou-ie nooit zo goed kunnen vechten. Oh, verrassing, het is een meisje. Yep, ook anno 2016 vinden ze het in films heel vreemd dat girls kunnen vechten of autorijden.

#9. IJs eten na een break-up
Er zit nooit iemand met puffy eyes zich ellendig te voelen in de klas. Vrouwen in films barsten bij een break-up in hysterisch snikken uit (zie  #5), halen een beker ijs en krijgen een dramatisch kapsel. Heel realistisch, ja.

#10. Slapen met een bh
Bij het opstaan, na de seks… in films hebben vrouwen altijd een bh aan in bed. Niet omdat dat zo lekker zit, maar omdat de actrice in haar contract heeft staan dat ze niet bloot in beeld wil. Juistem.

Lees ook: 10 voordelen van single zijn