christmas movie

10 onbekende kerstfilms die jij wilt zien

Gezellig samen met je familie op de bank na het kerstdiner en dan kijken naar films… Doe jij dat ook elk jaar? Dan ken je Love Actually en Home Alone nu wel uit je hoofd… Check 10 films die wat minder bekend zijn, maar net zo leuk!

Gezellig samen met je familie op de bank na het kerstdiner en dan kijken naar films… Doe jij dat ook elk jaar? Dan ken je Love Actually en Home Alone nu wel uit je hoofd… Check 10 films die wat minder bekend zijn, maar net zo leuk!

1. Christmas Cupid
Zin in een romantische komedie? In deze film zit een geest, Caitlin Quinn – gespeeld door Ashley Benson –  achter de publiciste Sloane Spencer aan omdat die misbruik maakt van de dood van Caitlin. Omdat het bijna Kerst is, brengt de geest Sloane in contact met haar ex-partners uit het verleden, heden en de toekomst. Zal Sloane er iets van leren?

2. A boyfriend for Christmas
In deze film vraagt de 13-jarige Holly een vriendje aan de Kerstman. Twintig jaar later is ze nog steeds single en werkt ze als maatschappelijk werker. Maar dan staat er ineens een man aan haar deur met een kerstboom, een strik op zijn borst en een briefje: “Zoals beloofd, een vriendje voor Kerst.” Romantisch!

3. Instant message
Seth en Gina schrijven elkaar al dertien jaar, maar hebben elkaar nog nooit ontmoet. Nu gaat het er dan eindelijk van komen. Er is alleen een klein probleempje, ze verschuilen zich al jaren achter de foto’s van hun beste vriend/vriendin. En wat doe je dan? Je gaat niet zelf, maar stuurt je best friend! Een grappige, romantische komedie die perfect is om samen met je bestie te kijken.

4. Surviving Christmas
Ken je deze al? De rijke Drew Latham is pas gedumpt door zijn vriendin. Hij gaat terug naar het huis waar hij vroeger woonde, op advies van zijn therapeut. In ruil voor duizenden euro’s doet het gezin wat er nu woont alsof ze zijn familie zijn. Een vleugje romantiek en vooral veel gelach!

5. National lampoon’s Christmas vacation
Deze film uit 1989 heb je vast nog niet gezien. De vader van de familie Clark koopt 25.000 lampjes om het huis te versieren en gaat samen met de rest van het gezin op zoek naar een kerstboom in het bos. Dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot! Vermakelijk en een goede filmtip om samen met je ouders en je broertje of zusje te kijken!

6. On the twelfth day of Christmas
Wanneer Maggie hoort dat haar oude crush Mitch terugverhuist, is Maggie enorm blij. Ze komt er alleen gauw achter dat Mitch niet meer van kerst houdt. Oh oh! Gelukkig heeft Maggie al snel een manier gevonden om hem op andere gedachtes te brengen. Nodig jouw crush uit en kijk samen met hem deze film! 

7. Holiday in handcuffs
Zin om veel te lachen tijdens de film? Dan is deze perfect! Trudie wil graag artiest worden, maar als ze haar sollicitatiegesprek verpest, raakt ze in paniek. Om haar ouders niet te laten merken dat ze eenzaam is in haar leven, ontvoert ze een klant uit het restaurant waar ze werkt. Ze neemt hem mee naar haar ouders en stelt hem voor als haar boyfriend.

8. Four Christmases
Vier keer kerst, omdat je ouders én schoonouders gescheiden zijn. Dat klinkt toch geweldig? Daar denken Kate en Brad alleen iéts anders over. Ieder jaar vliegen ze naar het buitenland, maar dit jaar zijn alle vluchten gecanceld. Hun ouders komen hier achter en nodigen ze uit voor kerst bij hun thuis. Vier keer kerst, help!

9. A princess for Christmas
Een echt sprookje, dat is deze film. Na het overlijden van haar zus en zwager zorgt Jules voor haar neefje Milo en nichtje Maddie. Ze heeft een rotjaar, totdat er opeens een butler voor haar deur staat, die hen alle drie uitnodigt om kerst te komen vieren in Europa bij de adellijke familie van de vader van de kids.

10. A prince for Christmas
Geen prinses, maar een prins voor kerst. In deze film ontsnapt een prins naar Amerika omdat hij van zijn ouders moet trouwen met een vrouw die hij nog nooit heeft ontmoet. Tijdens zijn trip door de US ontmoet hij de vrouw van zijn dromen. Wat nu?

Lees ook: 5 spannende films die jij wilt zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen