Heb jij alle series op Netflix al helemaal gezien? Geen probleem! Er komen in 2017 namelijk heel veel nieuwe series en seizoenen. Ja, je hoort het goed, tijd voor een marathon! Benieuwd welke series jij echt niet mag missen? Check er hier 10.

1. Flikken Maastricht
Baalde jij ook zo na die cliffhanger van het 10e seizoen van Flikken Maastricht? Het nieuwe seizoen is vorige week begonnen. Kijk het snel terug als je het gemist hebt, en plan vanaf nu iedere vrijdag op de bank. Spannend!

Vanaf 16 december om 20.30 op NPO1

2. 13 Reasons Why 
De heftige serie 13 Reasons Why gaat over een meisje, Hannah, dat zelfmoord heeft gepleegd. Vlak na haar dood krijgt Clay, een jongen die een oogje op haar had, een mysterieus pakketje binnen met 13 cassettebandjes erin. Op deze bandjes legt Hannah uit waarom ze gekozen heeft voor zelfmoord.

Datum is nog niet bekend, te zien op Netflix

3. Green House Academy 
Na de dood van hun moeder worden Ellali en Alfie naar een internaat voor toekomstige leiders gestuurd. Het internaat is verdeeld in twee groepen die concurrent van elkaar zijn. Toch moeten ze proberen om samen te werken om de wereld te redden.

Datum is nog niet bekend, te zien op Netflix

4. Moordvrouw
Schrok jij ook zo van die explosie tijdens de cliffhanger van Moordvrouw begin dit jaar? Wie zou het overleefd hebben en wie zien we niet meer terug? Begin 2017 begint alweer het zesde seizoen van de spannende, Nederlandse serie en komen we erachter.

Vanaf 8 januari iedere zondagavond te zien op RTL4

Hieronder de trailer van seizoen 1.

Lees ook: 9 schoolfrustraties die elke girl heeft

5. Grey’s Anatomy
Er zijn al twaalf seizoenen van Grey’s Anatomy en in januari komt seizoen 13 uit! In de ziekenhuisserie maakt hoofdrolspeelster Meredith van alles mee. Een grote knokpartij zorgt voor drama op de werkvloer. Oh oh!

Vanaf januari te zien op Net5

6. Jane the Virgin
In de zomer van 2017 komt het derde seizoen uit van Jane the Virgin. Een romantische serie met een vleugje humor. Jane wil maagd blijven tot haar huwelijksnacht en gelooft in traditionele normen en waarden. Kan ze zich hieraan houden wanneer ze verliefd wordt?

Vanaf de zomer te zien op Netflix

7. Divorce
Na de succesvolle serie Sex and the City komt Sarah Jessica Parker terug in een serie die ze zelf heeft geproduceerd. In Divorce volg je de scheiding vanaf het begin. Een emotionele serie die zeker de moeite waard is om lekker met je moeder te kijken.

Datum is nog niet bekend, te zien op HBO

Doe ook de test: Ben jij een partygirl?

8. Girlboss 
Vanaf 2017 kun je genieten van Girlboss, een serie over fashion. Gebaseerd op het populaire boek #girlboss van Sophia Amoruso. Sophia’s leven loopt niet helemaal lekker, maar dan opent ze een eigen webshop. Lukt het haar om de harde fashionwereld te overleven? Van deze serie is helaas nog geen trailer, maar een kijkje achter de schermen van de fashionwereld moet toch leuk zijn?  

In 2017 te zien op Netflix

9. Kiss me First
Kiss me First is een boekverfilming en gaat over een gameverslaafd meisje van 17 jaar. Het meisje, Leila, raakt bevriend met Tess, die een duister geheim met zich meedraagt. Plotseling verdwijnt Tess, wat zou er gebeurd zijn?

In 2017 te zien op Netflix

10. Sherlock 
In het nieuwe jaar kun je genieten van spannende afleveringen van alweer het vierde seizoen van Sherlock. Spanning en humor bij elkaar, perfect om met je lover te kijken!

Te zien op NPO in 2017

Lees ook: 10 dingen die je herkent als je Netflix verslaafd bent