Yes! Je crush heeft je eindelijk mee uitgevraagd. Voor de eerste date gaan jullie gezellig een film kijken. Superleuk natuurlijk, maar nu komt het volgende dilemma: welke film?! Een echte chick-flick is natuurlijk not done en een actiefilm vind jij weer niet zo leuk… Wij hebben een paar leuke films op een rijtje gezet die perfect zijn voor de eerste date!

The Hunger Games
Bijna iedereen kent wel The Hunger Games. Jennifer Lawrence speelt Katniss Everdeen, een meisje dat de plaats van haar zusje inneemt in een dodelijk spel. Superspannend en tijdens sommige stukjes kun je dicht tegen je crush aankruipen. Perfect, toch?

500 Days Of Summer
Is je crush toch wel in voor een film met een romantisch tintje? Dan is 500 Days Of Summer dé film voor jullie. Tom wordt aan de kant gezet door zijn vriendinnetje Summer. Na de break-up denkt hij na wat er in die 500 dagen samen is misgegaan.

Despicable Me
Houden jullie beide van veel lachen? Kijk dan Despicable Me! Misschien is dit wel één van de leukste animatiefilms ooit. Vooral de minions zorgen ervoor dat je helemaal dubbel ligt.

The Hangover
Twee dagen voor zijn huwelijksfeest gaat Doug met drie vrienden naar Los Angeles voor het ultieme vrijgezellenfeest. Het wordt letterlijk en figuurlijk een onvergetelijk feest als alle vrienden de dag erna wakker worden met een enorme hangover en geen idee hebben wat er die vorige avond is gebeurd.

Pirates of The Caribbean
Deze film is de perfecte combinatie tussen fantasie, actie en humor. Captain Jack Sparrow is de afgedankte kapitein van het beroemde spookschip The Black Pearl en hij doet er alles aan om zijn schip weer terug te winnen.

Crazy Stupid Love
Het leven van Cal verandert drastisch als zijn vrouw een scheiding aanvraagt. Na de scheiding gaat hij weer op zoek naar zijn mannelijkheid. Met hulp van Jacob (de superknappe Ryan Gosling) leert hij om andere vrouwen op te pikken. Een supergrappige film!

What Happens In Vegas
Twee vreemdelingen ontmoeten elkaar in Las Vegas en in een stomdronken bui besluiten ze om te gaan trouwen. De volgende morgen komen ze er achter hoe dom ze zijn geweest, maar dan winnen ze ineens de jackpot. De twee kunnen het totaal niet met elkaar vinden, maar groeien tussen de ruzies door toch dichter naar elkaar toe.

This Means War
Wat is er beter dan twee mannen die om je vechten? Lauren komt terecht in deze situatie als twee agenten van de CIA als een blok voor haar vallen. Deze mannen doen er alles aan om haar voor zich te winnen.

Scary Movie
Houden jullie allebei wel van een flinke dosis humor en enge films? Zoek dan niet verder, want Scary Movie is de perfecte film voor jullie eerste date. Dat wordt gezellig samen lachen!