Op regenachtige dagen is het extra leuk om de hele dag naar allerlei YouTube-filmpjes te kijken. Heel Youtube staat bomvol met de meest leuke, grappige en bijzondere filmpjes. Ook in de maand november kwamen weer leuke clips voorbij. Kijk snel verder voor de 10 leukste filmpjes van afgelopen maand!

 

 

Celebrities read mean tweets #5
Amerikaanse presentator Jimmy Kimmel staat bekend om het plaatsen van grappige filmpjes op YouTube. Vooral populair zijn de 'Celebrities read mean tweets'-filmpjes. In deze filmpjes lezen sterren gemene tweets over zichzelf. Supergrappig én het zet je ook nog eens aan het denken!

 

Vaders en dochters in concert!
In RTL Late Night zongen Marco Borsato en zijn dochtertje Jada samen een duet met John Ewbank en zijn dochterje Day. Een supercute filmpje en liedje!

 

Demi Lovato – Neon Lights
Ook Demi kwam deze maand met een nieuwe videoclip en wat ziet hij er gaaf uit!

 

Jubileumgrap gaat mis!
Roman Atwood is op YouTube een bekende grappenmaker. Maar helaas ging deze grap toch een beetje mis…

 

Channing Tatum doet Jean Claude Van Damme na
Deze maand waren we allemaal diep onder de indruk van de reclame van Volvo waarin Jean Claude Van Damme een wereldse split doet tussen twee vrachtwagens. Channing Tatum doet in dit filmpje deze split even soepeltjes na.

 

Jongentje speelt met tijger
In dit filmpje speelt een schattig jongentje met een tijger. Gelukkig zit er wel glas tussen!

 

Will.i.am – Feelin’ Myself
Deze maand kwam Will.i.am met een nieuwe videoclip. De clip ziet er super uit en ook Miley Cyrus laat zichzelf even zien!

 

Pasgeboren tweeling voor het eerst in bad
Deze tweeling heeft nog niet helemaal door dat ze al uit de buik zijn! Ze houden elkaar stevig vast tijdens hun eerste keer in bad.

 

Auditie Amira Willighagen Holland’s Got Talent
Hoewel deze auditie stiekem van eind oktober is, vinden we dat dit filmpje toch niet in ons lijstje mag ontbreken.Tijdens haar auditie laat Amira haar geweldige talent zien.

 

Klein meisje loopt voor het eerst op ijs
Hier zie je het superschattige filmpje van een klein meisje dat voor het eerst op ijs loopt. Dit zorgt wel voor de nodige ‘oooh’- en ‘aaah’-momentjes.

 

Funny Jennifer Lawrence & Josh Hutcherson
De sterren van Catching Fire waren deze maand druk met het promoten van de nieuwe film. Peeta en Katniss zijn in de film erg close, maar in het echt zijn ze misschien nog wel closer. Tijdens verschillende interviews zorgen de twee voor heel grappige momenten.