Tijdens de kerstvakantie is er niks fijner dan lekker op te bank zitten met een leuke film. En dan natuurlijk het liefst een leuke kerstfilm. Check snel deze kerstfilms om alvast helemaal in de kerstsfeer te komen!

 

 

 

 

 

Love Actually
Een film die draait om de liefde, het kan niet beter toch? In Love Actually volgen we het liefdesleven van acht Londenaren rond de kerstdagen. Zwijmel deze kerst dus lekker weg met deze romantische komedie.
 

 

Elf
Nadat Buddy als baby in het weeshuis in een zak met cadeautjes is gekropen, wordt hij door de Kerstman geadopteerd en opgevoed tussen de elfen op de Noordpool. Langzamerhand wordt Buddy een volwassen man en komt hij erachter dat hij geen echte elf is. Hij besluit naar New York te gaan om zijn echte familie op te zoeken.

 

How the Grinch Stole Christmas
In het magische land van de Who’s houdt iedereen van Kerstmis en feest vieren. Toch is er één iemand die de kerstdagen haat. De Grinch woont boven op een berg en wil wraak nemen op iedereen die hem ooit kwaad heeft gedaan. Op kerstavond doet hij er alles aan om kerst te verpesten voor de Who’s.

 

Home Alone
Dit is de favoriete kerstfilm van veel mensen. Home Alone gaat over de 8-jarige Kevin die tijdens de kerstvakantie per ongeluk alleen thuis wordt gelaten, doordat zijn familie hem is vergeten. Terwijl hij alleen thuis is, maakt hij allerlei avonturen mee.

 

Harry Potter & the Philosopher’s Stone
Het magische begin van de Harry Potter-reeks. Harry komt erachter dat hij een tovenaar is en dat hij naar de toverschool Hogwarts mag. Deze film is perfect om samen met je familie te kijken op kerstavond.

 

The Holiday
De Amerikaanse Amanda wordt gek van de problemen in haar relatie en ze besluit met kerst het land uit te gaan. Ze ruilt haar huis met de onbekende Iris, een vrouw uit Engeland. Tijdelijk nemen ze elkaars leven over. The Holiday is een kerstfilm voor de romantische girls!

 

Nightmare before christmas
Jack Skellington is de pompoenkoning van Halloween. Hij is het helemaal zat om elke Halloween hetzelfde te doen. Op een dag komt hij terecht in Christmas Town en vanaf dat moment is hij betoverd door het kerstfeest.

 

The Santa Clause
Op een nacht valt de Kerstman van het dak van Scott Calvins huis. Scott voelt zich schuldig en verplicht om de rol van de Kerstman over te nemen. Samen met zijn zoon Charlie gaat hij het onverwachte avontuur aan om de nieuwe kerstman te worden.

 

Arthur Christmas
Arthur loves Christmas. En dat moet eigenlijk ook wel, want hij is de zoon van de Kerstman! Samen met zijn familie zorgt hij ervoor dat alle pakjes worden bezorgd. Maar dan gaat er iets mis en is Arthur de enige die kerst kan redden.

 

Polar Express
In deze kerstfilm neemt je de Polar Express je mee op een magische reis naar de Noordpool. Een echte must-see!